570TL verdiğim ürüne 633TL vergi çıkması

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,143
yurtdışından forma siparişi verdim 570tlye ptt 633tl vergi çıkarmış bu normal mi, değilse nasıl şikayet edebilirim?
forma altı üstü %100 vergi nasıl çıkıyor onu da anlamıyorum

gümrük memurları kafasına göre kesiyor vergiyi maalesef elinde kart ekstresi varsa onunla itiraz ediliyor diye biliyorum ben bu kadar harcadım bana fazla vergi kesildi diye ama nereye bi fikrim yok

577TL de değilmiş vergi 633tl miş yuh ya

yurtdışından forma siparişi verdim 570tlye ptt 580tl vergi çıkarmış bu normal mi, değilse nasıl şikayet edebilirim?
İtiraz var ama aylar sürüyor ve işlevi yok. Yol parana değmez. Gümrük fiyatı ürünün net fiyatına vs göre baz alıyor. Yani senin senaryoda ürün çinden geliyorsa forma fiyatı 900tlden falan hesaplanmış. Eudan geliyor ise 2-2.5k civarından hesaplanıp vergilendirilmiş.

yurtdışından forma siparişi verdim 570tlye ptt 633tl vergi çıkarmış bu normal mi, değilse nasıl şikayet edebilirim?
Türkiyeye hoşgeldiniz hocam :confused:

kimi kime şikayet etcen acaba :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyeye hoşgeldiniz hocam :confused:
knk konu dışı ama ramden memnun musun ikinci el almayı düşünüyorum da sl olmayanı ama

Ya itiraz edersiniz ama dayınız yoksa zor yani uzun sürer masrafa değmez

knk konu dışı ama ramden memnun musun ikinci el almayı düşünüyorum da sl olmayanı ama
Ramler gayet güzel ama önerim SL versiyonunu almanız hem daha yakışıklı hem soğutması normal yükseklikte düz versiyonunun soğutması çok büyük o yüzden kule tipi soğutucu yada sıvı soğutma takarken sıkıntı çıkarıyor

Şimdi farkettim hocam benim sistem DDR4 sizinki DDR5 başka sistememi alacaksınız.

Ramler gayet güzel ama önerim SL versiyonunu almanız hem daha yakışıklı hem soğutması normal yükseklikte düz versiyonunun soğutması çok büyük o yüzden kule tipi soğutucu yada sıvı soğutma takarken sıkıntı çıkarıyor
1200E Başka seçenek yok birde xpg spectrix d80 var sıvı soğutmalı

Şimdi farkettim hocam benim sistem DDR4 sizinki DDR5 başka sistememi alacaksınız.
aynen kardeşin pc ondaki corsair rgb olmayanları da satacağım pc ye takacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri