Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Beyler ben aliexpress de sipariș verirken Mahalle sokak falan yazmamıșım dalgınlığıma geldi mal gibi nasıl düzeltirim?
Nedenhocam urune karişmak gibi olmasinda buyuk ihtimalle size başka bi gamepad gelecek
cozumu aliexpress destekle iletişime geçin
O ürün o paraya gelirse bana linkini atsana bende alayım. Baya güzel gözüküyor.Beyler ben aliexpress de sipariș verirken Mahalle sokak falan yazmamıșım dalgınlığıma geldi mal gibi nasıl düzeltirim?
Alıntıyı görüntüle
Hocam adresi yanlis yazdim gelirse bakam ne yapicamO ürün o paraya gelirse bana linkini atsana bende alayım. Baya güzel gözüküyor.
Aliexpress destek ile iletişime geç, ayrıca satıcı ile de iletişime geç. Ürün daha kargolanmadıysa bir problem olmaz.Hocam adresi yanlis yazdim gelirse bakam ne yapicam
Hocam satici laga luga yapıyor destekle iletișime geçtim iptal edin tekrar verin dediler.İptal ettim bakalım para iadem kartıma gelir değil mi?Aliexpress destek ile iletişime geç, ayrıca satıcı ile de iletişime geç. Ürün daha kargolanmadıysa bir problem olmaz.
Satın aldığın karta iaden gelir. Ürünün linkini atabilir misin?Hocam satici laga luga yapıyor destekle iletișime geçtim iptal edin tekrar verin dediler.İptal ettim bakalım para iadem kartıma gelir değil mi?
Hocam allah belasını versin en az 3 gün içinde iade gelir diyolar 15 saat sonra indirim bitecek șansıma tüküriyim ağlıcam brnSatın aldığın karta iaden gelir. Ürünün linkini atabilir misin?
3 gün olayına yapacak bir şey yok. Aliexpress ile değil bankayla ilgili bu durum. Herhangi bir siteden yaptığın iade/iptal işlemi anında hesabına geçmez. Banka kaynaklı 2-3 gün beklersin.Hocam allah belasını versin en az 3 gün içinde iade gelir diyolar 15 saat sonra indirim bitecek șansıma tüküriyim ağlıcam brn
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 366,53TL 64%OFF | Wireless Controller For Nintendo Switch OLED Console Pro Gamepad with 600Mah Rechargeable Battery Programmable Turbo Function
![]()
Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Valla ağlamak istiyorum ya o adresi yazan elime sokayım3 gün olayına yapacak bir şey yok. Aliexpress ile değil bankayla ilgili bu durum. Herhangi bir siteden yaptığın iade/iptal işlemi anında hesabına geçmez. Banka kaynaklı 2-3 gün beklersin.
O gamepadden bence çok da bir özellik beklemeyin. Markasız bir gamepad. Ne olduğu belirsiz. Çok da üzülmeye gerek var mı bilemedim.Valla ağlamak istiyorum ya
Beklemiyorum hocam zaten bi zelda oynayıp bırakıcam.O gamepadden bence çok da bir özellik beklemeyin. Markasız bir gamepad. Ne olduğu belirsiz. Çok da üzülmeye gerek var mı bilemedim.
Kumar oynamak gibi onu almak.