Neler Yeni

Aliexpressde satıcı ile pazarlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
Aliexpressde bir ürün için satıcı ile konuştum ve fiyatı düşüreceğini söyledi. Ama şunu anlamadım bana dediki siz sipariş gönderin ben fiyatı ayarlıcam. Anlamadığım şey şu siparişte gönderdikten sonra fiyat nasıl düşürcek yada dolandırıcı mı ? Çeviri yapınca siz sipariş verin ben fiyatı düşürcem diyor.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Bence adamın demek istediği şey şu "ben fiyatı düşük göstereceğim siz de daha az vergi ödeyeceksiniz" sıfır bir üründe pazarlık yapmak da başarı olur yani dostum kimse pazarlık yapmaz bence 0 üründe

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence adamın demek istediği şey şu "ben fiyatı düşük göstereceğim siz de daha az vergi ödeyeceksiniz" sıfır bir üründe pazarlık yapmak da başarı olur yani dostum kimse pazarlık yapmaz bence 0 üründe
İşte bende onu diyorum nasıl daha düşük göstercek ben sipariş verdikten sonra

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Aliexpressde bir ürün için satıcı ile konuştum ve fiyatı düşüreceğini söyledi. Ama şunu anlamadım bana dediki siz sipariş gönderin ben fiyatı ayarlıcam. Anlamadığım şey şu siparişte gönderdikten sonra fiyat nasıl düşürcek yada dolandırıcı mı ? Çeviri yapınca siz sipariş verin ben fiyatı düşürcem diyor.
Gümrük vergisini daha az ödemeniz için oyle demistir. Siz aldiginiz urune ekrstra vergiyi daha az odersiniz yani onu demeye çalışıyor bence

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
İşte bende onu diyorum nasıl daha düşük göstercek ben sipariş verdikten sonra
Bu adam fatura yazmıyor sanırım sadece üstüne fiyatı yazılı bir etiket yapıştırıyor yani faturada aynı fiyatı ödeyeceksin ama adam sadece düşük fiyatlı bir ürün gibi göstericek

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım tmmdır. Ama ben şey olarak algıladım fiyat üzerinden o an ödeyeceğim para üzerinde fiyat düşürcek gibisinden
Gümrük vergisini daha az ödemeniz için oyle demistir. Siz aldiginiz urune ekrstra vergiyi daha az odersiniz yani onu demeye çalışıyor bence

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hayır, gümrük memurları fark ederse fazla ceza yer. Hatta bilerek ve isteyerek yaptığı düşünülürse daha ağır cezaları da olabilir.

Ayrıca konu sahibine yanıt vereyim, Aliexpress dolandırıcı yuvası. Çok çok dikkat edin, paranızı kaptırmayın.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Hayır, gümrük memurları fark ederse daha fazla ceza yer. Hatta bilerek ve isteyerek yaptığı düşünülürse daha ağır cezaları da olabilir.

Ayrıca konu sahibine yanıt vereyim, Aliexpress dolandırıcı yuvası. Çok çok dikkat edin, paranızı kaptırmayın.
Dediğin șeyin olmasi çok dusuk olasılık ayrica olan saticiya olur aliciya degil bilmeden konusmasaniz keske

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
Hayır, gümrük memurları fark ederse fazla ceza yer. Hatta bilerek ve isteyerek yaptığı düşünülürse daha ağır cezaları da olabilir.

Ayrıca konu sahibine yanıt vereyim, Aliexpress dolandırıcı yuvası. Çok çok dikkat edin, paranızı k
Parayı onaylamadığımız sürece para geçmiyor ama nasıl dolandırılcaz .

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Parayı onaylamadığımız sürece para geçmiyor ama nasıl dolandırılcaz .
Evet, Aliexpress güvenilir ama bazı satıcılar dolandırıcı. Satıcının her dediğine harfiyen uyarsan çok kolay dolandırılırsın. Yapmazsan bir şey olmaz.
Satıcı profillerini gezin;
  • Yeni satıcılar
  • Düşük profilli satıcılar
  • Geri bildirimi kötü satıcılar
  • Az sayıda ürün satan satıcılar
  • Sahte geri bildirim uyduran satıcılar (geri bildirim sayfasında 0 yazarken ürün sayfasında geri bildirim var gibi görünür)
Bunlara dikkat edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
Evet, Aliexpress güvenilir ama bazı satıcılar dolandırıcı. Satıcının her dediğine harfiyen uyarsan çok kolay dolandırılırsın. Yapmazsan bir şey olmaz.
Satıcı profillerini gezin;
  • Yeni satıcılar
  • Düşük profilli satıcılar
  • Geri bildirimi kötü satıcılar
  • Az sayıda ürün satan satıcılar
  • Sahte geri bildirim uyduran satıcılar (geri bildirim sayfasında 0 yazarken ürün sayfasında geri bildirim var gibi görünür)
Bunlara dikkat edin.
Bazı replika ürünler için sürekli yeni ürün sayfaları açmak zorunda kalıyorlar o durumda ne yapmalıyız .

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bazı replika ürünler için sürekli yeni ürün sayfaları açmak zorunda kalıyorlar o durumda ne yapmalıyız .
Zaten sahtekar olan birine nasıl güvenebilirsiniz diyebilirim ki? Satıcı sözde güvenilir olsa bile korsan ürün satıyorsa asla öneride bulunamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,037,548
Üyeler
164,518
Son üye
Eqsionix
Top Bottom