Ürünü teslim aldıktan sonra mı cimere başvuru açacağım?Yok uğraştıran bir durum değil. Ayrıca sizede fazla gelmiş. Ürün ne olursa olsun bedeli 3 TL çünkü. Ayrıca diş fırçası cidden harika. Termosuda beğendim
Evet.Ürünü teslim aldıktan sonra mı cimere başvuru açacağım?
O nasıl oluyor tam olarak gideyim ona göreEvet, pttden fiziksel başvuruda yapabilirsin.
Henüz Türkiye'ye gelmemiş, hala Çin'de yada yolda.Bendede 26 sindan beri pttde aynisi yaziyor gelmesini bekliyorum ama islem 26 sinda girildi ama suan 30 unda girildi gibi duruyor
Detaylı bilgiye sahip değilim ben sadece cimere yazdım, yeterli sanırım. Fiziksel olarak daha uzun sürer muhtemelen.O nasıl oluyor tam olarak gideyim ona göre
Cimer başvurusu yaptım bakalımHenüz Türkiye'ye gelmemiş, hala Çin'de yada yolda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Detaylı bilgiye sahip değilim ben sadece cimere yazdım, yeterli sanırım. Fiziksel olarak daha uzun sürer muhtemelen.
72 vergi mi ödedin?Gamepadi teslim aldım ve beklentimin altında kaldı doğrusu, kutusu yoktu bi poşetin içinde direk göndermişler. tahminimce gümrükte parçalamışlardır kutuyu. çinden böyle geldiğine inanmıyorum.
Ptt'ye kargo takip numarası ile girip verginin neye çıktığının ss'ini atar mısın?evet maalesef.