Neler Yeni

Aliexpress'ten Ekran Kartı Dik Tutucu Aldım

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bunda kasa aparatı da var. Dik ekran kartına izin vermeyen kasalar için bunu almak şart. TR'de de var 40 TL'ye bulmuştum ben geçenlerde.
https://urun.n11.com/kablolar/pci-e...a-5146p-uzatma-riser-kart-ekspress-P245326648 Biraz, hatta bayağı çirkin ama...

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
yeri açılmışken dark x-force kasada kablo alsak yetiyo mu yani benim kasada dik takma yeri var mı bilmiyorum da

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar Aliexpers den kupon ve 22 TL odeyip ekran kartını dik takma kablosu diyim onu aldım bugün geldi 16 TL de vergi verdim 38 TL ye maal ettim suanlik hiçbir sıkıntısı yoktur gayet iyi bilin istedim
Kanka aliexpress alışverişinde merak ettiğim bir konu var. Vergi geliyor ya. Ödemeyi nasıl gerçekleştiriyorsunuz? Yani vergi ödemeyi PTT'ye mi yapıyorsunuz yoksa kapıda falan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan Karataş
Kanka aliexpress alışverişinde merak ettiğim bir konu var. Vergi geliyor ya. Ödemeyi nasıl gerçekleştiriyorsunuz? Yani vergi ödemeyi PTT'ye mi yapıyorsunuz yoksa kapıda falan?
PTT kapıda istiyor kurye ye veriyorsunuz yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

dark x-force yazdım zaten o kasam
Valla knkam fotoğraflara baktım da yani dik takma özelliği bile varmı onu bile göremedim bisey diyemiyorum

Son düzenleme:
Top Bottom