Aliexpressten krampon alınır mı 😄

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,470
al be kral nolucak içimiz dışımız aliexpress oldu zaten :D
Ben Türk olmaktan memnumum çinliye dönmem umarım. PTT görevlileriyle de kavga etmeyiz inşallah daha yolda 3 4 paket kargo var 😃

Ben Türk olmaktan memnumum çinliye dönmem umarım. PTT görevlileriyle de kavga etmeyiz inşallah daha yolda 3 4 paket kargo var 😃
bendede 3 kargo var bakalım nolucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tr de 600tl ye alacağın krampondan kat kat iyidir yani ama beklemesi sıkıntı bide gümrükte de takılabilir

bendede 3 kargo var bakalım nolucak

tr de 600tl ye alacağın krampondan kat kat iyidir yani ama beklemesi sıkıntı bide gümrükte de takılabilir
Neden takılır hocam gümrükte. Çok kargom olduğu için mi?

Çakma bu biliyon dimi ona göre al

Ve hic rahat değil ayaginin altında civi varmis gibi hissediyon

Çakma bu biliyon dimi ona göre al

Ve hic rahat değil ayaginin altında civi varmis gibi hissediyon
Orijinal olmadığını biliyorum hocam. Trde insta sayfalarında bile çakmalar 1.5k altına satilmiyor.

Orijinal olmadığını biliyorum hocam. Trde insta sayfalarında bile çakmalar 1.5k altına satilmiyor.
Ben 2-3 yıl kullandım bu tarz daha yeni yeni hafif cikmaya basladi arka kismindan cok para bayılmak istemiyosan al ben pumaya gecmeye dusunuyorum ve ayak numaran neyse onu lan 1 numara büyük felan hic girişme

Ben 2-3 yıl kullandım bu tarz daha yeni yeni hafif cikmaya basladi arka kismindan cok para bayılmak istemiyosan al ben pumaya gecmeye dusunuyorum ve ayak numaran neyse onu lan 1 numara büyük felan hic girişme
Düzgün bir şey almaya kalksam 2k hocam. 1 sene falan idare etse yeter şimdilik

Geri