SigaraİçenFare
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Bütçe
- 1500
Bu bütçe ile buluna bilirmi
Satıcı iyi daha önceden alışveriş yapmıştım fakat ürünü alan çoğu kişide ölü pixel çıkıyormuş o yüzden alınmaz.satıcı nasıl bilmiyorum ama böyle bişey buldumMonitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bu satıcıdan akşam sipariş ettim diğer gün öğlen elimde oldu. (satıcı nasıl bilmiyorum ama böyle bişey buldumMonitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Ölü pixel testi yaptım bende çıkmadı.Satıcı iyi daha önceden alışveriş yapmıştım fakat ürünü alan çoğu kişide ölü pixel çıkıyormuş o yüzden alınmaz.
Birkaç aylık kullanım sonrasında çıkma ihtimali var riske hiç değmez ben 2 tane daha üst model acer monitör denedim 2 sindede ölü vardı iade ettim arkadaşın bütçesi 1500 zaten daha iyi monitör bulabilir.Bu satıcıdan akşam sipariş ettim diğer gün öğlen elimde oldu. (
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ölü pixel testi yaptım bende çıkmadı.
Şans işi diyorlar
Herkese üzgün atıp en kötü monitörü vermen mantıksızBunu al geç;
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Philips Ghosting sorunlu.Philips veya Asus al bence, üstteki linkteki ürünler gayet hoş