Alınacak Spigen ürünleri telefonu kaliteli şarj eder mi?

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Samsung S20 FE cihazım bir anda şarja takarken yavaş şarj uyarısı yanıp sönmeye, şarj kablosunun ucu alev gibi olmaya başladı. Üstelik çok yavaş şarj ediyor. Bu kabloyu 5 yıldır kullanıyordum böyle bir problem oldu. Aynı adaptör farklı kablo denediğimde hızlı şarj etti yeniden. Bu alacağım ürünler nasıl? İki ucu Type-C bilgisayara bağlarken sorun olacak ama.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-09 104545.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-09 104545.webp
    26.9 KB · Hit: 28
Hocam Selam kendimde Samsung A73 ikizimde de A73 ve Tab S9 var Kardeşimde de S24Plus var hepsini Spigenin 45W Sarj aletleriyle sarj ediyoruz herzaman tam kapasite sarj ediyor Baya memnunuz Maximum hizda sarj ediyor sorunsuz . Bence orijinal Sarj aletinden daha saglam urunleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica 450TL ye bunda Kablo dahil model kendi kullandigim hem 45W ilerde ust modellere gecersende isine yarar

spigen 30w olanı aldım, süper hızlı şarj desteği vermiyor, şarj süresinde orijinal ile arasında yaklaşık 20-25 dakikalık fark oluyor.

Hocam Selam kendimde Samsung A73 ikizimde de A73 ve Tab S9 var Kardeşimde de S24Plus var hepsini Spigenin 45W Sarj aletleriyle sarj ediyoruz herzaman tam kapasite sarj ediyor Baya memnunuz Maximum hizda sarj ediyor sorunsuz . Bence orijinal Sarj aletinden daha saglam urunleri

Ayrica 450TL ye bunda Kablo dahil model kendi kullandigim hem 45W ilerde ust modellere gecersende isine yarar
Allah razı olsun senden kardeşim. Yarın kapıda diyor bakalım deneyip memnun kalıcam inşallah. Hemde 45w daha ileriye dönük olacak güzel oldu. 45w veriyor mu sen test ettin mi?

Allah razı olsun senden kardeşim. Yarın kapıda diyor bakalım deneyip memnun kalıcam inşallah. Hemde 45w daha ileriye dönük olacak güzel oldu. 45w veriyor mu sen test ettin mi?
Tab S9 ve S24 Plus 45W hocam ikisinide O hızda sarj ediyor

Hocam ne zamandır kullanıyorsun? Çok fazla kişi hızlı bozulduğunu yazmış.

1 yıldır 30 watt olanı kullanıyorum baya hızlı fiyatına göre

Mcdodo kablo adaptörden şaşmayın derim, hem kaliteli şarj desteği sunuyor hemde arıza durumunda yenisini gönderiyolar 4 yıldır aynı kablo adaptör kullanıyorum sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,143
Üyeler
184,739
Son üye
Fahriçam
Geri