canerilto45
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Sorunsuz yurt içi ya da yurt dışı olması fark etmez. RTX 2080 Super arıyorum. Satan var mı ya da en uyguna nerede bulabilirim ?
Link bozuk hocam.https://www.vatanbilgisayar.com/MSI...8gb-gddr6-256bit-dx12-Nvidia-ekran-karti.html
Bir hafta indirimden 6500TL'ye aldım düşünebilirsin
Çalışıyor bendeLink bozuk hocam.
Bende de şimdi düzeldi. Kusura bakmayın.Çalışıyor bende
galax ekran kartı iyi değil fanları dandik
Galax RTX2080 8GB EX (1-Click OC) v2 256Bit GDDR6 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Galax RTX2080 8GB EX (1-Click OC) v2 256Bit GDDR6 Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Aralarında birkaç yüzliralık bir fark var. Hangisi bütçenize daha uygunsa onu alabilirsiniz. NOT: Bu attıklarım piyasadaki en ucuz rtx2080 modelleridir +1000 liraya rog strix gibi kartlarda vardır. İyi geceler dilerim.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Galax gayet iyi bir marka ve soğutma olarak bir sıkıntısı yok.galax ekran kartı iyi değil fanları dandik
Galax yıllardan beri nvdia ya kart üretiyor nerede görülmüş fanların dandikliği yada ısı sorunu. Dostum Galax almak istersen gönül rahatlığıyla alabilirsin harika markadır sıkıntı çıkarmaz.galax ekran kartı iyi değil fanları dandik
Ah ahh bilen de konuşuyor bilmeyende işteYanlış bilgilendirme yapmayalım. Galax gayet iyi bir marka ve soğutma olarak bir sıkıntısı yok.
Ah ahh bilen de konuşuyor bilmeyende işteGalax yıllardan beri nvdia ya kart üretiyor nerede görülmüş fanların dandikliği yada ısı sorunu. Dostum Galax almak istersen gönül rahatlığıyla alabilirsin harika markadır sıkıntı çıkarmaz.
Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz araştırma yapıp gelseniz keşkeAh ahh bilen de konuşuyor bilmeyende işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ah ahh bilen de konuşuyor bilmeyende işte![]()
şimdi cahillik değil kullanıcı yorumlarında baya ısı ve ses sorunu problemi olduğu söyleniyor kendim deneyim etmedimYanlış bilgilendirme yapmayalım. Galax gayet iyi bir marka ve soğutma olarak bir sıkıntısı yok.
yılların markası sorunlu ürün çıkartmayacağı anlama gelmez deneyim fazla olabilir ama kronik sıkıtılı ürün çıkartada bilirlerBiraz araştırma yapıp gelseniz keşke. Galax yılların markası. Sorunsuz ve güzel bir marka. Alacak arkadaşların kafasını karıştırmayalım. Gönlünüz rahat olsun arkadaşlar.