- Konu Sahibi Konu Sahibi
4+4 olarak mı kullanacaksınız hayırlı olsunYeni s24u Aldım canavar maşallah. Güvenilir satıcı olsun. Biraz da uygununu satana bak yeter.
4+4 olarak mı kullanacaksınız hayırlı olsunYeni s24u Aldım canavar maşallah. Güvenilir satıcı olsun. Biraz da uygununu satana bak yeter.
e sim yasaklanmadı mı hocam nasıl 4+4 oluyor acaba?4+4 olarak mı kullanacaksınız hayırlı olsun
2 fiziksel ile olmuyor mue sim yasaklanmadı mı hocam nasıl 4+4 oluyor acaba?
bir ara sormuştum dediler öyle bir şey yok 4ay fiziksel+ 4 ay e-sim2 fiziksel ile olmuyor mu
aynen. sonra bir amiral daha almayı düşünüyorum. açıkçası 60 bin verip tek telefon alacağıma iki telefon alayım ömrü daha uzun olur diye düşündüm. Garantiyi tınlayan bir insan değilim açıkçası.4+4 olarak mı kullanacaksınız hayırlı olsun
fiziksel çift sim hocam.e sim yasaklanmadı mı hocam nasıl 4+4 oluyor acaba?
tamam anladıkta fiziksel çift simle 4+4 olmuyorki ben mi yanlış biliyorumfiziksel çift sim hocam.
Oluyor hocam olmaz mı hiç. Adamlar bu sayede rahat satış yapıyor. Bazı modelleri tek simli oluyor onları e sim ile 4+4 yapıyorlar.tamam anladıkta fiziksel çift simle 4+4 olmuyorki ben mi yanlış biliyorum
Aynı kafadayim su an nothing 2a kullaniyorum, yedek yapicam bu telefonu bir tane de sağlam amiral gemisi düşünüyorumaynen. sonra bir amiral daha almayı düşünüyorum. açıkçası 60 bin verip tek telefon alacağıma iki telefon alayım ömrü daha uzun olur diye düşündüm. Garantiyi tınlayan bir insan değilim açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiziksel çift sim hocam.
Hocam amiral gemisi gerçekten farkını gösteriyor. Ben aldığım telefonlar orta segment iyi. O kadar işlemci ramı ne yapacağım diyordum ama resmen akıyor telefon maşallahAynı kafadayim su an nothing 2a kullaniyorum, yedek yapicam bu telefonu bir tane de sağlam amiral gemisi düşünüyorum
Hocam şu an Xiaomi, google pixel serisi alınır alınacaksa S24 ultra kaydı açık fakat server kapalı S25 ultranın da kaydı açılacak beklerim diyorsanız bekleyebilirsinizMerhabalar hali hazırda bir yurt içi telefonum var daha yüksek seviye bir yurt dışı almayı düşünüyorum ama nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. kafamda 4 5 marka var ama her marka mantıklı mı onu da bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Hocam benim gördüğüm insanlar birdaha Samsung kaydı açılmayacak diyorlar, açılacağı ile ilgili bir bilgi var mı ?Hocam şu an Xiaomi, google pixel serisi alınır alınacaksa S24 ultra kaydı açık fakat server kapalı S25 ultranın da kaydı açılacak beklerim diyorsanız bekleyebilirsiniz
Açılma şansı yüksek hocam zaten S24U kayıtları açık sadrce servet kapaloHocam benim gördüğüm insanlar birdaha Samsung kaydı açılmayacak diyorlar, açılacağı ile ilgili bir bilgi var mı ?
Hocam ama bildiğim kadarıyla s24 ultra hiç kayıt yapılamadı s23 en son kayıt yapılabilen cihazdi sanırım. Serverlar uzun süredir kapalı yani bilemedim açılır miAçılma şansı yüksek hocam zaten S24U kayıtları açık sadrce servet kapalo