Yurt dışı telefon hakkında yardım

4+4 olarak mı kullanacaksınız hayırlı olsun
aynen. sonra bir amiral daha almayı düşünüyorum. açıkçası 60 bin verip tek telefon alacağıma iki telefon alayım ömrü daha uzun olur diye düşündüm. Garantiyi tınlayan bir insan değilim açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e sim yasaklanmadı mı hocam nasıl 4+4 oluyor acaba?
fiziksel çift sim hocam.

aynen. sonra bir amiral daha almayı düşünüyorum. açıkçası 60 bin verip tek telefon alacağıma iki telefon alayım ömrü daha uzun olur diye düşündüm. Garantiyi tınlayan bir insan değilim açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiziksel çift sim hocam.
Aynı kafadayim su an nothing 2a kullaniyorum, yedek yapicam bu telefonu bir tane de sağlam amiral gemisi düşünüyorum

Aynı kafadayim su an nothing 2a kullaniyorum, yedek yapicam bu telefonu bir tane de sağlam amiral gemisi düşünüyorum
Hocam amiral gemisi gerçekten farkını gösteriyor. Ben aldığım telefonlar orta segment iyi. O kadar işlemci ramı ne yapacağım diyordum ama resmen akıyor telefon maşallah 😍

Merhabalar hali hazırda bir yurt içi telefonum var daha yüksek seviye bir yurt dışı almayı düşünüyorum ama nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. kafamda 4 5 marka var ama her marka mantıklı mı onu da bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Hocam şu an Xiaomi, google pixel serisi alınır alınacaksa S24 ultra kaydı açık fakat server kapalı S25 ultranın da kaydı açılacak beklerim diyorsanız bekleyebilirsiniz

Hocam şu an Xiaomi, google pixel serisi alınır alınacaksa S24 ultra kaydı açık fakat server kapalı S25 ultranın da kaydı açılacak beklerim diyorsanız bekleyebilirsiniz
Hocam benim gördüğüm insanlar birdaha Samsung kaydı açılmayacak diyorlar, açılacağı ile ilgili bir bilgi var mı ?

Açılma şansı yüksek hocam zaten S24U kayıtları açık sadrce servet kapalo
Hocam ama bildiğim kadarıyla s24 ultra hiç kayıt yapılamadı s23 en son kayıt yapılabilen cihazdi sanırım. Serverlar uzun süredir kapalı yani bilemedim açılır mi

Geri