HouSH
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,557
samsung veya xiaomi al bence . o marka tr de kullanan fazla yokmuş.aynen o aslında![]()
samsung veya xiaomi al bence . o marka tr de kullanan fazla yokmuş.aynen o aslında![]()
çift simlileri var mı biliyor musunuz kullanılır mı yurtdışı olarak sizce?Genel olarak çok iyi cihazları var ömürleri iPhone ile yarışır seviyede olan en optimize Androidi kullanan cihazlar. Ama kendi çiplerini kullandıkları için çipleri Snapdragondan falan biraz geride.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google Pixel, Türkiye’de olmadığı işin pek bilinmez ama yabancı medyada iPhone ve Samsung ile beraber en çok bilinen seri sayılır.
fazla yok ama fiyat olarak da özellik olarak da çok çekiyor beni ama mantıklı mı onu bilmiyorumsamsung veya xiaomi al bence . o marka tr de kullanan fazla yokmuş.
bende s24 u almak istiyorum nerden alacağım yd ? güvenlisamsung veya xiaomi al bence . o marka tr de kullanan fazla yokmuş.
E sim yasaklanmadı ya yani bizler içinapple sıkıntı . apple tek sim var.e-simde yasaklandı galiba.
benimki 4+4 şeklinde . kalan 4 için yedek telefonum var.
her yerde satılıyor aslında tabi satıcı kendileri 1 yıl garanti verdiklerinide görmüştüm hangi şehirdesiniz?bende s24 u almak istiyorum nerden alacağım yd ? güvenli
Kapalı dostum server kayıt.server kayıt ne oluyor bilginiz var mı?
her yerde satılıyor aslında tabi satıcı kendileri 1 yıl garanti verdiklerinide görmüştüm hangi şehirdesiniz?
bu şeklilde çok ilan varKapalı dostum server kayıt.
Geçen sene açıktı bayadır kapalı server kayıtbu şeklilde çok ilan var
valla hocam en zor iş o . tanıdık varsa öyle oluıyor.bende s24 u almak istiyorum nerden alacağım yd ? güvenli