Neler Yeni

Alınır mı amazon prime day apex 7 tkl 3800 lira

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer
https://epomaker.com/products/feker-ik85-plus?variant=47369101377844 model bu diğer modellerde olabilir . 610 lira civarı vergi gelmişti 42 dolarlık klavyeye bir ay önce . aynısı gelse dahi 2bin liraya epey uyguna geliyor. Araştırmaya kalkasanız kapalı kutu sarı sitede 2500 civarına satıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam attığınız ürünü bilmiyorum ama bu kadar paraya daha iyi ürünler bulunabiliyor diye düşünüyorum . Kullanmadığım bir şeye yorum yapmam cok uygun olmayabilir.
Yok epomaker sitesinde klavye önerdiniz ya hocam benim klavyeler hakkında pek bir bilgim yok önerirseniz bir şey bakıcam bende

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Yok epomaker sitesinde klavye önerdiniz ya hocam benim klavyeler hakkında pek bir bilgim yok önerirseniz bir şey bakıcam bende
f/p olarak attığım link şu an epey güzel bir model. İleride modlayıp istediğiniz hale getirebilirsiniz . Kendim bir süre kullandım ve sonrasında hızlı şekilde satabilmeyi de sağlıyor . Custom klavyeler özellikle iyi kasaya sahip (attığım gibi) epey tutuluyor.

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer
Ya artics nova 7 aldım şimdi daha yeni de klavyede almam lazım set olsun diye bi şey ettim de çok kötülediler alınmaz gibi

f/p olarak attığım link şu an epey güzel bir model. İleride modlayıp istediğiniz hale getirebilirsiniz . Kendim bir süre kullandım ve sonrasında hızlı şekilde satabilmeyi de sağlıyor . Custom klavyeler özellikle iyi kasaya sahip (attığım gibi) epey tutuluyor.
Hocam bütcem var 2 bin liranın üzerine çıkabilirim eğer varsa daha iyisi biliyorsanız önerirseniz sevinirim

Ya artics nova 7 aldım şimdi daha yeni de klavyede almam lazım set olsun diye bi şey ettim de çok kötülediler alınmaz gibi

Hocam bütcem var 2 bin liranın üzerine çıkabilirim eğer varsa daha iyisi biliyorsanız önerirseniz sevinirim
Blue switch tarzı seviyorum ses çıkarsın istiyorum bir de

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer

Bundan bir kaç ay öncesinde bir sürü güzel klavye vardı, hepsinin stoğu tükenmiş veya satıştan kalkmış, bu attığım iyidir.
IMG_6685.png

Aynısı 2400 hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,568
Üyeler
167,158
Son üye
Kaan2723