Senoly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 980
PSU'ya dikkat etmek gerektiğini öğrendik ama bu arada.Süper hocam. Fırsatım olsa bende alırdım. Hayırlı olsun güle güle kullan.
PSU'ya dikkat etmek gerektiğini öğrendik ama bu arada.Süper hocam. Fırsatım olsa bende alırdım. Hayırlı olsun güle güle kullan.
Görsel çok iyiymiş.
Hocam inşallah taksidi bitinceye kadar idare edecektir. PSU en çok korktuğum bileşen benimGörsel çok iyiymiş.
Hazır sistemde olur o kadar. PSU yu kalite koysalar bu fiyata olmaz. İdare edilir bence çok sıkıntılu bir PSU değilse. Bunun taksiti bitincede alır kaliteli bir tane.
Yani bende öyle umuyorum. Tüm sistemi teklardan almak gerekmesinde gerisi kolay.Hocam inşallah taksidi bitinceye kadar idare edecektir. PSU en çok korktuğum bileşen benim![]()
Sıkıntı çıkmaz heralde ama çok güç çeken bir sestem değil bir de Akım korumalı priz ile kullanırımhmmm doğrudur hocam, Whisper varsa iyi dedim bende zaten.
Kasanın VatanBilgisayar linkinde bu model görünüyordu.
Alıntıyı görüntüleBITFENIX PROTON SİYAH 4x120mm FRGB FANLI 600W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
BITFENIX PROTON SİYAH 4x120mm FRGB FANLI 600W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu listede 450-850W arası gösteriyordu bu arada.
Alıntıyı görüntüle
Hocam elektrik ürünleri her daim zaten akım korumalı priz ve PC'ler özellikle UPS'ler ile birlikte kullanılmalı ama PSU başka bir olay gerçekten. İmkânınız varsa gerçekten şartlarınızı zorlayın değiştirin. Yusuf hocam size ihtiyacınız olan her şeyi anlatır sorun kendisine.Sıkıntı çıkmaz heralde ama çok güç çeken bir sestem değil bir de Akım korumalı priz ile kullanırım
Bazen o da kurtarmıyor hocam maalesef.Sıkıntı çıkmaz heralde ama çok güç çeken bir sestem değil bir de Akım korumalı priz ile kullanırım
2ay idare etmez miHocam elektrik ürünleri her daim zaten akım korumalı priz ve PC'ler özellikle UPS'ler ile birlikte kullanılmalı ama PSU başka bir olay gerçekten. İmkânınız varsa gerçekten şartlarınızı zorlayın değiştirin. Yusuf hocam size ihtiyacınız olan her şeyi anlatır sorun kendisine.
Belli olmaz. Şansına bağlı. İdare eder yüksek ihtimalle.2ay idare etmez mi
İstemeden korkuttuk galiba kusura bakmayın, özür dilerim şahsen.2ay idare etmez mi
E-F-D tierlerinde çok tutarsız. İdare edebilecek modellere bile E-waste demişler.İstemeden korkuttuk galiba kusura bakmayın, özür dilerim şahsen.
Sadece tavsiye olarak daha iyi bir PSU almanızı öneriyoruz. Bugünden yarına bir ihtiyaç gibi bakmayın.
Bu listeyi takip edin PSU'lar hakkında en güvenilir liste burası uluslararası olarak.
![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
Hımm valla ben bilmiyorum siz biliyorsunuz, mecbur buraya bakıyor herkes ezbere.E-F-D tierlerinde çok tutarsız. İdare edebilecek modellere bile E-waste demişler.