Alınır mı? bu hazır sistem

Süper hocam. Fırsatım olsa bende alırdım. Hayırlı olsun güle güle kullan.
PSU'ya dikkat etmek gerektiğini öğrendik ama bu arada. :kekw:

1757782298337.webp

Görsel çok iyiymiş. 😀
Hazır sistemde olur o kadar. PSU yu kalite koysalar bu fiyata olmaz. İdare edilir bence çok sıkıntılu bir PSU değilse. Bunun taksiti bitincede alır kaliteli bir tane.
Hocam inşallah taksidi bitinceye kadar idare edecektir. PSU en çok korktuğum bileşen benim 🫠

hmmm doğrudur hocam, Whisper varsa iyi dedim bende zaten.
Kasanın VatanBilgisayar linkinde bu model görünüyordu.
Alıntıyı görüntüle

Bu listede 450-850W arası gösteriyordu bu arada.
Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı çıkmaz heralde ama çok güç çeken bir sestem değil bir de Akım korumalı priz ile kullanırım

Sıkıntı çıkmaz heralde ama çok güç çeken bir sestem değil bir de Akım korumalı priz ile kullanırım
Hocam elektrik ürünleri her daim zaten akım korumalı priz ve PC'ler özellikle UPS'ler ile birlikte kullanılmalı ama PSU başka bir olay gerçekten. İmkânınız varsa gerçekten şartlarınızı zorlayın değiştirin. Yusuf hocam size ihtiyacınız olan her şeyi anlatır sorun kendisine.

Hocam elektrik ürünleri her daim zaten akım korumalı priz ve PC'ler özellikle UPS'ler ile birlikte kullanılmalı ama PSU başka bir olay gerçekten. İmkânınız varsa gerçekten şartlarınızı zorlayın değiştirin. Yusuf hocam size ihtiyacınız olan her şeyi anlatır sorun kendisine.
2ay idare etmez mi

2ay idare etmez mi
İstemeden korkuttuk galiba kusura bakmayın, özür dilerim şahsen.
Sadece tavsiye olarak daha iyi bir PSU almanızı öneriyoruz. Bugünden yarına bir ihtiyaç gibi bakmayın.
Bu listeyi takip edin PSU'lar hakkında en güvenilir liste burası uluslararası olarak. Bir de @yusuf7878 hocamıza sorabilirsiniz. PSU'lar konusunda tektir kendisi.

İstemeden korkuttuk galiba kusura bakmayın, özür dilerim şahsen.
Sadece tavsiye olarak daha iyi bir PSU almanızı öneriyoruz. Bugünden yarına bir ihtiyaç gibi bakmayın.
Bu listeyi takip edin PSU'lar hakkında en güvenilir liste burası uluslararası olarak.
E-F-D tierlerinde çok tutarsız. İdare edebilecek modellere bile E-waste demişler.

E-F-D tierlerinde çok tutarsız. İdare edebilecek modellere bile E-waste demişler.
Hımm valla ben bilmiyorum siz biliyorsunuz, mecbur buraya bakıyor herkes ezbere.
Hocam bir tier list hazırlayın vallahi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri