Benim param 12k ve monitör dahil ancak bu kadar a alabilirim bu attığım sizce iyi mi? CS valo falan oynicam ortalama 200fps alırim önemli olan drop yermiyim ondan korkuyorumİşlemci 5600X olsun.Aquarius 5A-RTX3060/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTX3060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
SSD Evo Plus olabilir.
Bütçeyi zorlayıp benim attığıma bak, kesinlikle bütçe arttırmaya değer.Benim param 12k ve monitör dahil ancak bu kadar a alabilirim bu attığım sizce iyi mi? CS valo falan oynicam ortalama 200fps alırim önemli olan drop yermiyim ondan korkuyorum
Nasıl alabilirim 9k yaKötü açıkçası. 9K'ya RTX2060 sistem alınır, 1,5K civarına da monitör alınır ve 10500TL olur. Kalan 1500TL ile de sağlam ekipmanlar alırsınız.
Tamam knk şimdi alsam ben bunu ama 5600x yapamam yinede iş gorurmuBütçeyi zorlayıp benim attığıma bak, kesinlikle bütçe arttırmaya değer.
Darboğaz olur, mutlaka yap derim. 9K'ya da indirim kovala yakalarsın.Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl alabilirim 9k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam knk şimdi alsam ben bunu ama 5600x yapamam yinede iş gorurmu