Çözüldü✓ Alınır mı? kalitesi nasıl

SECTOSS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,125
bunu bilmiyorum fakat arkadaşımda monster 3060lı var malzeme kalitesine çok önem vermiyosan alınabilir fakat
arkadaşım 3060 alacağıma daha düşük özelliklerde başka marka alırdım demişti

bunu bilmiyorum fakat arkadaşımda monster 3060lı var malzeme kalitesine çok önem vermiyosan alınabilir fakat
arkadaşım 3060 alacağıma daha düşük özelliklerde başka marka alırdım demişti
Hmmm peki Lenovo legion nasıl

3060a okeysen tulpar v25.1.2 almanı öneririm , 3070ler hakkında pek bilgim yok ama senin duyduğun şeyler genelde abra serisi ile alakalı tulparda sıkıntı olmaz

3060a okeysen tulpar v25.1.2 almanı öneririm , 3070ler hakkında pek bilgim yok ama senin duyduğun şeyler genelde abra serisi ile alakalı tulparda sıkıntı olmaz
Bilmiyorum aklımda Lenovo legion var aslında halamda 2013 ten kalma Lenovo var hala sağlam ve kaliteli Legion da düşünüyorum aslında

Monsterin kaliteli laptopu çok az bence. Bu bütçe ile monstere bulaşmamalı.

Bilmiyorum aklımda Lenovo legion var aslında halamda 2013 ten kalma Lenovo var hala sağlam ve kaliteli Legion da düşünüyorum aslında
dediğim ürün msi kasa steelseries klavye falan tam monster da sayılmaz

Tongfang kasa bu. alınır. kaliteli kasalardan bu.

roglar baya kaliteli özellikler bakımından diğer modellere göre 1 tık düşebilir fakat her şeyiyle kaliteli

roglar baya kaliteli özellikler bakımından diğer modellere göre 1 tık düşebilir fakat her şeyiyle kaliteli
Evet ama onların 3060 i baya pahalı geldi bana Lenovo ile tecrübem var diye Lenovo düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri