Mauro İcardi
80+ Bronze
Ellerine sağlık hocam
Örneğin geçenlerde 5500xt 8GB Thic II Pro 1600TL idi.Arkadaşımda var 76'yı geçtiğini görmedik.
Fiyatını haketmiyor diye asla alınmicak diye bir şey yok fiyat sürekli değişen birşeydir fakat sıcaklık modeline göre aynı kalır.
İndirimde alınabilir zaten, şu anki fiyatını hak etmediğini söyledim.Örneğin geçenlerde 5500xt 8GB Thic II Pro 1600TL idi.
Ama rehberler güncelliğini koriyacağı için uygun olmaz bence.İndirimde alınabilir zaten, şu anki fiyatını hak etmediğini söyledim.
Isınıyor demedim zaten. "En fazla ısınan modellerden biri" dedim.Arkadaşımda var 76'yı geçtiğini görmedik.
Fiyatını haketmiyor diye asla alınmicak diye bir şey yok fiyat sürekli değişen birşeydir fakat sıcaklık modeline göre aynı kalır.
1650S daha mantıklı1050 ti ile rx 570 fiyatları nerdeyse aynı ve aralarında %50 performans farkı var rx 570 tercih edilebilir
Reis dediğimi anlamadın.Isınıyor demedim zaten. "En fazla ısınan modellerden biri" dedim.
Asla alınmaz da demedim, şu anki fiyatını hak etmediği için alınmaz dedim.
Düzenliyorum.Reis dediğimi anlamadın.
Şuandaki fiyatı diyorsunda işte ilerde biri gelcek bakcak teknolojiden anlamayan biri hmm bu alınmazmış dicek ucuz olsa bile almicak.