Alıntılanan Mesaj'a Müdahale

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kimin suistimal ettiğini gördün? Ayrıca başlık yanlış. "Alıntılanan Mesaja Müdahale" olarak değiştir.

Selamlar Değerli Dostlar ve Yöneticiler

Forumda gezinirken rastladığım birkaç olay üzerine bu konuyu açma gereğinde bulundum .

Örneğin birisinin mesajını alıntıladıktan sonra o mesaj üzerinde değişiklik yapılabiliyor ve bu durum saçma sapan yerlere gidebiliyor.
Örneğin:Bir insanın söylemediği bir şeyi alıntılayıp mesaj üzerinden ona söyletilmiş gibi gösterilebiliyor.

Mizahi durumlar hariç sorun olabiliceği gibi tartışmalarda büyük sorun teşkil edebilir.

Bu konuda bir değişikliğe gidilebilirse daha iyi olacağını düşünüyorum .

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

İyi forumlar.
Katılıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimin suistimal ettiğini gördün? Ayrıca başlık yanlış. "Alıntılanan Mesaja Müdahale" olarak değiştir.
Geçen biri bana yapmıştı.

Forumda konfeti patlamış yukardan konfeti yağıyo.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera
Selamlar Değerli Dostlar ve Ynlemek engellenmeliöneticiler

Forumda gezinirken rastladığım birkaç olay üzerine bu konuyu açma gereğinde bulundum .

Örneğin birisinin mesajını alıntıladıktan sonra o mesaj üzerinde değişiklik yapılabiliyor ve bu durum saçma sapan yerlere gidebiliyor.
Örneğin:Bir insanın söylemediği bir şeyi alıntılayıp mesaj üzerinden ona söyletilmiş gibi gösterilebiliyor.

Mizahi durumlar hariç sorun olabiliceği gibi tartışmalarda büyük sorun teşkil edebilir.

Bu konuda bir değişikliğe gidilebilirse daha iyi olacağını düşünüyorum .

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

İyi forumlar.
Doğru bir düşünce fakat ,
Belirli konularda alıntı düzenlenmesi engellenirse
Mesela Ekran Kartı , anakart vb. konularında alıntıları düzenlemek engellenmeli
fakat sakıncası şudur ki birisi küfür yazdıysa alıntılanan mesajı düzenleyemezse , mesajı alıntılayan da küfür yazmış olur .

Forumda konfeti patlamış yukardan konfeti yağıyo.
Bunun yeri burası mı abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru bir düşünce fakat ,
Belirli konularda alıntı düzenlenmesi engellenirse
Mesela Ekran Kartı , anakart vb. konularında alıntıları düzenlemek engellenmeli
fakat sakıncası şudur ki birisi küfür yazdıysa alıntılanan mesajı düzenleyemezse , mesajı alıntılayan da küfür yazmış olur
Alıntılamasın etiketlesin?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,965
Üyeler
189,010
Son üye