Unuttum adlarını, @cfranko bilir.Ne geliyor ki?
Unuttum adlarını, @cfranko bilir.Ne geliyor ki?
buraya konu açtığımda herkes alabilirsin sıkıntı çıkmaz diye yorum yapıyordu şimdi herkes olumsuz konuşuyor..allah allah umarım sıkıntı çıkarmaz benimkiler.patriottan uzak durmalısınız.
Hynix CJR geliyor. Normalde çok iyi çip ama özellikle bu ramde sorun çıkartabiliyor sebebini tam bilmiyorumNe geliyor ki?
sıkıntı cıkmaması muhtemel zaten.fakat tercih edilmemeli.buraya konu açtığımda herkes alabilirsin sıkıntı çıkmaz diye yorum yapıyordu şimdi herkes olumsuz konuşuyor..allah allah umarım sıkıntı çıkarmaz benimkiler.
Çakma Hynix CJR mi? İçini açıyorsun çakma telefonlarda 2. kamera kısmının boş olduğu gibi çiplerin içi boş mu çıkıyor?Hynix CJR geliyor. Normalde çok iyi çip ama özellikle bu ramde sorun çıkartabiliyor sebebini tam bilmiyorum
Detayını çok bilmiyorum işte ama sorun yaşayanlar varÇakma Hynix CJR mi? İçini açıyorsun çakma telefonlarda 2. kamera kısmının boş olduğu gibi çiplerin içi boş mu çıkıyor?
O mağaza üyeleri herşeye iyi diyor :d 1 gün kullanıp oh mükemmel diyorlar.Patroit bütün magzalarda iyi yorumlar almis 5 yildiz 4.7 yildiz iyi gözüküyordu ama vazectim almayacağım
3200 mhz ye kadar olanların bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum çoğu kişi 3733 mhz 3600 ve üstü için kullanmış ama olmamış.Sıkıntı illa ramlerden kaynaklı olmayabiliyor.Bende olsaydım bu saatten sonra almazdım ama ben herhangi bir sıkıntısını görmedim ve soğutma kitleri muazzam.Patroit bütün magzalarda iyi yorumlar almis 5 yildiz 4.7 yildiz iyi gözüküyordu ama vazectim almayacağım
Ryv bilgi icin sagol3200 mhz ye kadar olanların bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum çoğu kişi 3733 mhz 3600 ve üstü için kullanmış ama olmamış.Sıkıntı illa ramlerden kaynaklı olmayabiliyor.Bende olsaydım bu saatten sonra almazdım ama ben herhangi bir sıkıntısını görmedim ve soğutma kitleri muazzam.