Alışverişçi Bulgarlar: "Allah Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun"

Biz gençlerin en güzel zamanları bu şekilde geçiyor işte. Umarım ileride çocuklarımız torunlarımız böyle günler görmez, en iyi şekilde yaşarlar

türkiye güzel ülke aslında ama işte burada yaşamak sorun

Diyecek cidden çok şey var ama işte...

Alışveriş yapmak için sınırdan pasaportsuz şekilde Türkiye'ye giriş yapan Bulgar vatandaşlarından dikkat çeken bir yorum geldi. Pasaportun kaldırılması nedeniyle teşekkür eden Bulgarlar, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun" dedi.​

Alışveriş için Edirne'ye gelen yüzlerce Bulgar turistlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karardan sonra Bulgaristan vatandaşlarının Türkiye'ye girişlerinde pasaport zorunluluğunun kaldırılmasıyla kente akın eden Bulgarlar, soluğu çarşı, pazarda aldı. Yakıttan Giyime ve gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını Edirne'den karşılayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti. Pazarlarda ve meydanlarda Bulgar yoğunluğu oluşurken, ciğercilerde ise uzun kuyruklar oluştu.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Benim bizim yapamadıklarımızı bu insanlar yapıyor ya.. Ne diyebilirim ki? Lanet olsun bu hayata.

Avrupa nın en fakir ülkesi Bulgaristan... Görüyorsunuz arkadaşlar. Durum bu. Gözü kapalı mı diyeyim gözü olmayan insanlar mı diyeyim. Şahsen benim de Bulgaristan pasaportum var. Oraya gelen çoğu insanın (Edirne'ye) göçmen olduğuna eminim.
En fakiri değil ama fakir.

Bu arada Bulgaristan Euro kullanıyor değil mi

Reisimizden bulgarlar bile memnun (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,670
Üyeler
185,147
Son üye
ofulanbe