Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Biz gençlerin en güzel zamanları bu şekilde geçiyor işte. Umarım ileride çocuklarımız torunlarımız böyle günler görmez, en iyi şekilde yaşarlar
TSK'yı bile.Sadece TSK'mı be gülüm !?![]()
Alışveriş yapmak için sınırdan pasaportsuz şekilde Türkiye'ye giriş yapan Bulgar vatandaşlarından dikkat çeken bir yorum geldi. Pasaportun kaldırılması nedeniyle teşekkür eden Bulgarlar, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun" dedi.
Alışveriş için Edirne'ye gelen yüzlerce Bulgar turistlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karardan sonra Bulgaristan vatandaşlarının Türkiye'ye girişlerinde pasaport zorunluluğunun kaldırılmasıyla kente akın eden Bulgarlar, soluğu çarşı, pazarda aldı. Yakıttan Giyime ve gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını Edirne'den karşılayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti. Pazarlarda ve meydanlarda Bulgar yoğunluğu oluşurken, ciğercilerde ise uzun kuyruklar oluştu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
En fakiri değil ama fakir.Avrupa nın en fakir ülkesi Bulgaristan... Görüyorsunuz arkadaşlar. Durum bu. Gözü kapalı mı diyeyim gözü olmayan insanlar mı diyeyim. Şahsen benim de Bulgaristan pasaportum var. Oraya gelen çoğu insanın (Edirne'ye) göçmen olduğuna eminim.
LevaBu arada Bulgaristan Euro kullanıyor değil mi
Ok, Avrupa olunca Euro kullanıyordur diye düşündüm
Görmüyor musun TL kullanıyorlarOk, Avrupa olunca Euro kullanıyordur diye düşündüm