Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
İnanmadımHocam allahın mucizesidir dicemde inanmazsın herhalde![]()
İnanmadımHocam allahın mucizesidir dicemde inanmazsın herhalde![]()
Gerçek olduğunu nereden bileceğiz sıkıntı buradaKur'an'a baktın mı hiç? Allah C.C'ın yaratıcısı yoktur.
İnanmayın böyle şeylere bence. İnsanın kalbi durduktan sonra belli bir süre daha kadar geri çalıştırılabilir. Büyük ihtimal bu çocuğun durumu da öyle.Çocuk Hastanede ölüyor 5 dakka sonra diriliyor Bunları söylüyor (Orası Çok güzeldi Cennet gibiydi diyor)
Hocam kesin diyemezsin belki gerçek olabilir kesin konuşma benceİnanmayın böyle şeylere bence. İnsanın kalbi durduktan sonra belli bir süre daha kadar geri çalıştırılabilir. Büyük ihtimal bu çocuğun durumu da öyle.
Sonrasında da zaten kimse bilmiyo salla bişiler hem gündem falan oluruz diyerek cennet gibiydi cart curt vs. demiştir.
Bu dağlar kendiliğinden mi oluştu? Ya da ilk insan olan Hz. Adem ve Hz. Havva kim tarafından yaratıldı? Ya da en basiti, sen nasıl dünyaya geldin? Ya da bu şimdiki imajını nasıl kazandın? Yüce Allah izin vermese emin ol sen dünyada olmazdın.Gerçek olduğunu nereden bileceğiz sıkıntı burada![]()
Kesin bir şey demedim zaten. Bence diye cümleye başladım ve kendi fikrimce çocuğu durumunun büyük ihtimal öyle olduğunu söyledim.Hocam kesin diyemezsin belki gerçek olabilir kesin konuşma bence
Ötesini düşünememenin nedeni aciz bir varlık olmamız.Yaratıcısının olmadığını biliyorum sadece ötesini düşünemiyyorum
O zaman başka kapıya.bana sadece bruh demek düşer
Tamam hadi onları Allah yarattı diyelim e o zaman Allah'ı kim yarattı? Bu cümleye dair kanıt? Cevabı yok. İşte sıkıntı burada kanıt olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyoruz bu yüzden bunlar sadece bir inanç ve uydurmadan ibaret bence.Yüce Allah izin vermese emin ol sen dünyada olmazdın.
Çok basit felsefik sorular.O zaman başka kapıya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam hadi onları Allah yarattı diyelim e o zaman Allah'ı kim yarattı? Bu cümleye dair kanıt? Cevabı yok. İşte sıkıntı burada kanıt olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyoruz bu yüzden bunlar sadece bir inanç ve uydurmadan ibaret bence.