Neler Yeni

Allah Nasıl Oluştu bunlar hep beynimde

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Anlıyorum. Ama bu inanç olduğuna göre demek ki Allah diye bir şey yok anlamına geliyor bence çünkü kanıtı yok ve inanç diyoruz o zaman yok
Bence bütün inançlar için böyle zaten. Adı üstünde "inanç". Mesela Hindistan'daki insanlar, ineği kutsal bir varlık olarak görüyorlar, öyle inanıyorlar.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bi yerde okumuştum dinler aslında yoktur çünkü hristiyan olan göre Müslümanlık yanlış müslümana göre Hristiyanlık yanlış ve eklemişti dinler insanları o zamanlar bir şeye inandırıp dizgine düzene sokmak için uydurulmustu die yazıyordu.

Zırto

80+ Bronze
Bence bütün inançlar için böyle zaten. Adı üstünde "inanç". Mesela Hindistan'daki insanlar, ineği kutsal bir varlık olarak görüyorlar, öyle inanıyorlar.
Niye inek kesiyorlar o zaman :D

Excator23cm

80+ Gold
Atatürk Türk milleti zekiddir diyor sözde Atatürkçülerin yorumlarda yazdırdığı brni güldürüyor.

En İyi Cevap
7
Hocam ne diyim inananlarda inanmayanlarda ölünce her şeyi görücek :D
Keşke ölen kişilerden bilgi alabilsek mesela ne oluyor falan diye. Ben şahsen şuna inanıyorum biz ölünce başka bir insan yada başka bir varlık olarak doğuyoruz sadece hafızamız tamamen siliniyor (diski biçimlendirme gibi düşünün) bu şekilde farklı birisi olarak Dünya'ya geri geliyoruz diye düşünüyorum. Benim de inancım bu :D

Zırto

80+ Bronze
Keşke ölen kişilerden bilgi alabilsek mesela ne oluyor falan diye. Ben şahsen şuna inanıyorum biz ölünce başka bir insan yada başka bir varlık olarak doğuyoruz sadece hafızamız tamamen siliniyor (diski biçimlendirme gibi düşünün) bu şekilde farklı birisi olarak Dünya'ya geri geliyoruz diye düşünüyorum. Benim de inancım bu :D
Ölüp dirilen 8 yaşındaki çocuğu bilmiyormusun çok konuşuldu bi ara

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Ben de mesela ölünce hiç bir şey olmayacağına inanıyorum. Direkt ölüp gideceğiz, bir şey olmayacak. Ne cehennem ne cennet ne de reankarnasyon vs. Mantıklı gelmiyor.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
7
Ben de mesela ölünce hiç bir şey olmayacağına inanıyorum. Direkt ölüp gideceğiz, bir şey olmayacak. Ne cehennem ne cennet ne de reankarnasyon vs.
Olabilir. Ayrıca şu konuda aynı fikirdeyiz bence de cennet cehennem sadece uydurulmuş bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çocuk Hastanede ölüyor 5 dakka sonra diriliyor Bunları söylüyor (Orası Çok güzeldi Cennet gibiydi diyor)
Yok artık :oops: Bu büyük bir kanıt gibi aslında ama olay şu o çocuk nasıl diriliyor?!

Zırto

80+ Bronze
Olabilir. Ayrıca şu konuda aynı fikirdeyiz bence de cennet cehennem sadece uydurulmuş bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok artık :oops: Bu büyük bir kanıt gibi aslında ama olay şu o çocuk nasıl diriliyor?!
Hocam allahın mucizesidir dicemde inanmazsın herhalde :D

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kur'an'a baktın mı hiç? Allah C.C'ın yaratıcısı yoktur.
Bu arada yoksay listeme selam de.

Top Bottom