Şu olayı anlamıyorum ya. Adam Allah nasıl oluştu diye başlık açmış ki gayet normal bir düşünce insanız bazen bir yerlerde sorgulamamız lazım Allah'ta bunu istiyor bizden. Ama bazıları çıkıp yok inanmıyorum yok şöyle yapmıyorum yok böyle yapmıyorum. Kardeşim bizene inanmıyorsan adam Allah nasıl oluştu diye başlık açmış geliyorsun başlığın altına inanmıyorum diyorsun. Hiç samimi değilsiniz boşuna yaşayıp boşuna ölüyorsunuz bunu bilin yeterli. Konuya geçicek olursam Allah oluşmaz. Kur'an'dan örnek ile ''Doğurmamış ve Doğrulmamıştır''. Yeterli yani her şeyin bir sebebi vardır bana göre ama Tanrı hariç. Bir yerde bu sebebin bitmesi lazım. Nasıl bir şirketin CEO'su sonsuz değil sadece 1 CEO'su varsa kainatında 1 CEO'su olması lazım
. Yani evet her şey bir sebebe bağlanmalı ama Tanrı'da bu sebebin bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Gayet doğru bir yoldasın(sorgulama, akletme olarak) şaşma ama sorgulamada şunu unutma ki içinde bir ses seni Tanrı'ya iletmek istemez bizzat yaşadım ve yaşayanlarda var.