Bunun bilimsel olarak bir açıklaması var.Su neden ıslaktır diye soruyor musun ?
illaki vardır din hocamız öyle demiştiBunun bilimsel olarak bir açıklaması var.
Peki ya doğru olduğunu nereden bileceğiz ki mesela ben inanmıyorum sonuçta kanıtı yok Allah diye bir şey var mı? Kanıtı yok? Ben bunu merak ediyorum.Eğer müslüman isen Kuran'da yazıyor zaten, oku. Kuran'a göre Allah'ın yaratanı yoktur.
yanlış anladınız arkadaşın dediğnin açıklaması vardır demek istedimillaki vardır din hocamız öyle demişti
Bu profil fotoğrafını kullananlar İslamcı oluyor ondan dolayı.Niye herkes pp le ilgili boş boş yyorum yapıyor ?
Adı üstünde, inanç. Bunlar inanca bağlı şeyler. Ben de şahsen Allah'ın varlığına çok inanmıyorum. Bu işler inanç olduğu için bilimsel kanıtı olmaması normal. Allah'ın varlığını savunanların inancına göre var. Allah'ın var olduğuna "inanıyorlar".Peki ya doğru olduğunu nereden bileceğiz ki mesela ben inanmıyorum sonuçta kanıtı yok Allah diye bir şey var mı? Kanıtı yok? Ben bunu merak ediyorum.
İşte tam düşüncelerimiz aynı. Bende bunu merak ediyorum çünkü soruyorsun kanıtlayamıyorlar bu yüzden ben inanmıyorum böyle birisinin olduğuna.Bu kadar şey bir tesadüflemi oldu
Anlıyorum. Ama bu inanç olduğuna göre demek ki Allah diye bir şey yok anlamına geliyor bence çünkü kanıtı yok ve inanç diyoruz o zaman yok?Adı üstünde, inanç. Bunlar inanca bağlı şeyler. Ben de şahsen Allah'ın varlığına çok inanmıyorum. Bu işler inanç olduğu için bilimsel kanıtı olmaması normal. Allah'ın varlığını savunanların inancına göre var. Allah'ın var olduğuna "inanıyorlar".
Hocam ne diyim inananlarda inanmayanlarda ölünce her şeyi görücekİşte tam düşüncelerimiz aynı. Bende bunu merak ediyorum çünkü soruyorsun kanıtlayamıyorlar bu yüzden ben inanmıyorum böyle birisinin olduğuna.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlıyorum. Ama bu inanç olduğuna göre demek ki Allah diye bir şey yok anlamına geliyor bence çünkü kanıtı yok ve inanç diyoruz o zaman yok?