Kendine kanitlamaya çalışıyor daha iyi hissetmek için...İnancını yitirmiş arkadaşlar neden dinden uzaklaşmak yerine dine daha daha yaklaşıyor?
Neden sürekli dine atıp tutuyor?
Biz kendi aramızda sohbet bile edemeden tak hemen geliyorlar dalga geçmeye, biz dalga geçince de vay efendim susluman oluyoruz.İnancını yitirmiş arkadaşlar neden dinden uzaklaşmak yerine dine daha daha yaklaşıyor?
YobazBiz kendi aramızda sohbet bile edemeden tak hemen geliyorlar dalga geçmeye, biz dalga geçince de vay efendim susluman oluyoruz.
Ya doğruysa düşüncesi? dine inanmamak için dinin yanlış olduğunu kantlamalıyım gibi hissediyorumİnancını yitirmiş arkadaşlar neden dinden uzaklaşmak yerine dine daha daha yaklaşıyor?
KimYobaz
çoğunlukla evet ama tamamı değil Allah Hz ademe bütün bilgileri verip indirdi insanlar zamanla unuttu kuran eski bilgileri tekrar hatırlatıp üstüne yeni bilgiler ekledi ben Bing bang olayının olduğunu düşünüyorumKur'an'ın bize yeni bir şey değil, zaten bilinen şeyleri sunduğunu düşünüyorum.
Bahsettiğim bu değil.Ya doğruysa düşüncesi? dine inanmamak için dinin yanlış olduğunu kantlamalıyım gibi hissediyorum
bir şey kabul etmek zorunda gidiyorsa inkar etmek o an için kolay oluyorİnancını yitirmiş arkadaşlar neden dinden uzaklaşmak yerine dine daha daha yaklaşıyor?
Ben bu yüzden konu açmaktan çekiniyorum çok salça oluyorlarYa olm bu konularda niye konu dağılıyor ve asıl konu harici her şey konuşuluyor
Abi ben zaten Kur'an'a yanlış demedim, olumsuz bir şeyde demedim. Önceden bilinen bilgileri yazması demek hak olmadığı anlamına gelmez, kanıtlamazda.çoğunlukla evet ama tamamı değil Allah Hz ademe bütün bilgileri verip indirdi insanlar zamanla unuttu kuran eski bilgileri tekrar hatırlatıp üstüne yeni bilgiler ekledi ben Bing bang olayının olduğunu düşünüyorum
"O inkar edenler görmüyorlar mı ki başlangıçta göklerle yer birbiriyle bitişikken, biz onları ayırdık ve her canlı şeyi sudan yarattık. Yine de onlar inanmayacaklar mı?" (Enbiya, 21/30)"
Gelecekteki bilgileri mi yazsın yaniAbi ben zaten Kur'an'a yanlış demedim, olumsuz bir şeyde demedim. Önceden bilinen bilgileri yazması demek hak olmadığı anlamına gelmez, kanıtlamazda.
Senin yüzünden dağıldı hep.Abi ben zaten Kur'an'a yanlış demedim, olumsuz bir şeyde demedim. Önceden bilinen bilgileri yazması demek hak olmadığı anlamına gelmez, kanıtlamazda.