Dave Mustaine
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Bence kes.Ben olsam senle arkadaş olmazdım.
DoğruBence sen onla değil, o senle arkadaşlığı kessin.
Bence Bunu Söylemen Hoş DeğilBu arkadaş da inanmıyor bu arada
Ama saygı nedir biliyor![]()
Gelen binlerce liralık avukat ve tazminat cezası.O arkadaşın seni yasal bir kuruma falan şikayet etmişse eğer dikkatli ol. Hakkında duruşma açılabilir de. Dediğim tck madde 216 dini değerleri aşağılama suçundan dolayı. Şimdi bu dediğimle dalga geçenler olacaktır ancak o dalga geçenlerin evlerine hiç mahkeme tebligatı gelmiş midir? orası meçhul. Gelse zaten ağlayacaklar.
Evrim ile alakalı bir konuda kendisi herkese açık şekilde söyledi.Doğru
Bence Bunu Söylemen Hoş Değil
Saygı çok çok önemli. İsterse masaya tapsın adam isterse hiç bir şeye inanmasın. Saygı duymak zorundayız.Bu arkadaş da inanmıyor bu arada
Ama saygı nedir biliyor![]()
O ArakdaşıO arkadaşın seni yasal bir kuruma falan şikayet etmişse eğer dikkatli ol. Hakkında duruşma açılabilir de. Dediğim tck madde 216 dini değerleri aşağılama suçundan dolayı. Şimdi bu dediğimle dalga geçenler olacaktır ancak o dalga geçenlerin evlerine hiç mahkeme tebligatı gelmiş midir? Orası meçhul. Gelse zaten ağlayacaklar.
Sıkıntı Değil Yani Kendisi İnancını Habersizce Ortaya Döküldüğünden Rahatsız Olabileceğini Düşünebilir Belki O Yüzden Dedim Yoksa NP <3Evrim ile alakalı bir konuda kendisi herkese açık şekilde söyledi.
Samimi olduğum biri.
Bir sorun olursa kendi söyleyebilecek kabiliyete sahip.
Onun da bir ölçüsü var.Saygı çok çok önemli. İsterse masaya tapsın adam isterse hiç bir şeye inanmasın. Saygı duymak zorundayız.
Hocam uzatmayalım ben saygının önemli olduğunu vurgulamak için onu dedim. Konumuz bu değil.Onun da bir ölçüsü var.
Arkadaşın masaya tapsa tepkin ne olurdu?
toxic bir cocuk var allahını dedim diye
Arkadaş sadece tepki yemek için açmış konuyu galibaHocam dedikleriniz ile davranışlarınız çelişiyor malesef.
Alıntıyı görüntüle