Neler Yeni

Allah'a İnanmadığım İçin Arkadaşım Çok Üzerime Geldi

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Bence o seninle arkadaşlığını bitirmeli.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Lütfen..İnsanların dini inançlarına karşı tahrik edici hareketlerde ya da söylemlerde bulunma.
Normalde "Yat yere 200 şınav" derdim.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
5 pre csgo oynuyorduk rekabetçi arkadaslarla bi tane toxic bir cocuk var allahını dedim diye ortaya cok üstüme geldi ve bana kesinlikle saygı duymuyor bu arkadasımla bitirmem mi gerekiyor arkadaslıgmı yoksa baska türlü nasıl anlasırım
Suç işlemişsin ve üstüme geldi diyorsun , saygı duymuyor diyorsun dine saygısızlık yapıp saygı bekliyorsun

Saintes Maries

80+ Bronze
5 pre csgo oynuyorduk rekabetçi arkadaslarla bi tane toxic bir cocuk var allahını dedim diye ortaya cok üstüme geldi ve bana kesinlikle saygı duymuyor bu arkadasımla bitirmem mi gerekiyor arkadaslıgmı yoksa baska türlü nasıl anlasırım
Lütfen başlığı ALLAH'a küfür ettiğim için arkadaşım üstüme geldi diye değiştir.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Suçlu sensin :D

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Senin Allah'a inanmıyor olman ona inanan insanlara ve inançlarına saygısızlık yapabileceğin anlamına gelmiyor bide sanki haklıymışsın gibi konu açman saçmalık az bile yapmış arkadaşın

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bence onlar senle bitirmeli

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kusura bakma da burada suçlu sensin. Hem adamın inanışına hakaret ediyorsun hem de saygı bekliyorsun. Daha çok beklersin. Burada toxic olan sensin. Bu konuyu da ilgi çekmek amaçlı açtığın çok belli fakat eline yüzüne bulaştırdın. Yani BATIRDIN. Tükürdüğünü yalıyorsun. Wer bana ilgi. Hadi kardeşim işine bak forumu kastırma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,406
Üyeler
161,454
Son üye
sarierdem
Top Bottom