bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 745
Forzabagimlisi adında bir kişinin mantıklı bir yorum yapacağını pek zannetmiyorum.Allah yoktur belki mesela![]()
Forzabagimlisi adında bir kişinin mantıklı bir yorum yapacağını pek zannetmiyorum.Allah yoktur belki mesela![]()
Konuyu felsefe açısından açtım zaten.Burası felsefe platformu değilse bu konu başlığı niye varBurası ateist-müslüman kavgası platformu değil burası forum insanlara yardım etmek ve bir yandan da iyi vakit geçirmek için buradayız.
kavga değil tartışma ve böyle tartışmaların bir forumda olması gayet normalBurası ateist-müslüman kavgası platformu değil burası forum insanlara yardım etmek ve bir yandan da iyi vakit geçirmek için buradayız.
Dostum Ateist Bir Bireyim Sana Tavsiyem Böyle Konuları Tartışma Platformlarında Açma Gerek Yok Yani Böyle Şeyleri Sana Tavsiyem Chatgpt'ye Sor Cevabını Alır Daha Sonra Aklına bir şey Takılırsa Gel Buraya Gene Konu Aç Direk Direk İnsanlara Tartışma Olarak Konu Yazma Çünkü Kavgadan Başka bir şey Dönmicek Müslüman Ateistte Ateist Müslümana Laf Atacak Biri Dicek Allah Var Diğeri Yok Yani Hepsi Sadece Tartışmaya Dönüşecek Ve Cevabınıda Alamicaksın Sorunun1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
Yalnız soruların felsefelik bir tarafı pek yok. Hepsine imtihan denir geçilir.Konuyu felsefe açısından açtım zaten.Burası felsefe platformu değilse bu konu başlığı niye var
hoşgörü diniForzabagimlisi adında bir kişinin mantıklı bir yorum yapacağını pek zannetmiyorum.
sorgulamayıp dinime bağlı kalacağıma sorgulayıp islam gerçek olsa dahi cehennemde yanmayı seçerimkardeşim sorgulama fazla dinden çıkarsın
Sünnet, Kur'an'da geçmemektedir. Ancak, Hz. Peygamber'in sünneti ve hadislerinde yer almaktadır. 152
Sünnet derisinin durması, yani sünnet olunmaması durumunda bazı faydalar sağlanabilir:
- Penis Başının Korunması: Sünnet derisi, penis başını tahrişten ve yaralanmalardan korur. 1
- Hijyen: Sünnet derisi, glansı (penis başı) nemli ve yumuşak tutarak enfeksiyon riskini azaltır. 4
- Cinsel İşlev: Sünnet derisindeki özelleşmiş sinir uçları, cinsel zevke katkıda bulunur ve iki cinsin ilişki sırasında mukozal yüzeylerinin birbirine sürtünmesini sağlar. 14
2025 yılındayız hâlâ bu argümanları mı kullanıyorsunuz?hoşgörü dini
1. soruna kısaca denge diyebilirim1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
ben argüman kullanmıyorum bir şey dedim hemen nickimle falan yargıladın hoşgörü dini mensubu olduğun belli oluyor2025 yılındayız hâlâ bu argümanları mı kullanıyorsunuz?
Bir de Allah varsa afrikadaki çocuklar neden aç değil mi hocam o da tuhaf değil mi1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.