José Mourinho
80+ Silver
etsinler ülke bana kalır.
Bu arada bizi neden sevmiyorlar kısaca. Geçmişte dünayaya hükmemize ramak kalması olayı yüzünden
etsinler ülke bana kalır.
japonyadan yeşil çaylı kitkat almıştım. tadı çok fena bir şey tavsiye ederim.(antep fıstığı gibi tadı var ama boğazından geçerken çay oluyor bi anda.)ooo-alfa
Bu arada bizi neden sevmiyorlar kısaca. Geçmişte dünayaya hükmemize ramak kalması olayı yüzünden
Zeka Özürlü gibi senelerce yaşayıp ülkenin dilini bile öğrenemeyen insanlar bizi temsil ettiği için çoğu avrupa ülkesinde ırkçılık varHerkese merhaba ben 16 yaşındayım ve almanca öğreniyorum çünkü daha iyi bir gelecek için almanyaya taşınmak istiyorum ancak almanyada türklere karşı bir nefret ve ırkıçılık varmış bu doğrumu hangi röportajı izlesem türkler hep bize burda kötü davranıyolar diyolar bakın gelmeyin değil kötü davlarınolar işe almıyolar fln diyolar almanyada yaşan biri varsa aydınlatabilir mi.
bir alman discord sunucusuna girdim ve onlara kendimi tanıtdım ve direk beni dışladılar türküm diye.
bizlere göre almancaları ve ingilizceleri çok üst düzeyde![]()
japonyadan yeşil çaylı kitkat almıştım. tadı çok fena bir şey tavsiye ederim.(antep fıstığı gibi tadı var ama boğazından geçerken çay oluyor bi anda.)
hemen hemen çoğu avrupa ülkesinde var diye biliyorum. Ama gittin diyelim güzel bir meslek ile çalışmak istiyorsan doktor falan olman lazım. dönerci açıp para kazanılmaz yoksaHerkese merhaba ben 16 yaşındayım ve almanca öğreniyorum çünkü daha iyi bir gelecek için almanyaya taşınmak istiyorum ancak almanyada türklere karşı bir nefret ve ırkıçılık varmış bu doğrumu hangi röportajı izlesem türkler hep bize burda kötü davranıyolar diyolar bakın gelmeyin değil kötü davlarınolar işe almıyolar fln diyolar almanyada yaşan biri varsa aydınlatabilir mi.
bir alman discord sunucusuna girdim ve onlara kendimi tanıtdım ve direk beni dışladılar türküm diye.
bizlere göre almancaları ve ingilizceleri çok üst düzeyde![]()
Dili ağır olmasa çok güzel ülke.japonya ne bilm bana göre değil insanları bi değişik dili falanda zor en iyisi almanya