Neler Yeni

Almanya da ''Türk'' Irkçılığı var mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Biz naptık çözemedim ya
Bu aslında çok eski tarihlere dayanıyor türk düşmanlığı.
Hatta şöyle diyeyim Türklerin anadoluya girmesiyle başlayan bir süreç.
Ve genel olarak ırkçılık var avrupada baya sadece bize değil yani

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Bence haklılar. Türkiye halkı gerçekten çok cahil geri kalmış bir halk. İnsanların cahil insanlardan uzak durmak istemesi ve yanlarında istememesi bence normal. Bu ülkede rezillik seviyesini arşa çıkaran çok olay oldu.
Bu dönem ile alakasız. Anadolu'ya girdikten sonra Türkleri seven olmadı zaten. O yüzden alakasız, her türlü sevmiyorlar.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Avrupa genel olarak Türkleri sevmez hocam. Asya ülkelerine bakmanız daha iyi kültürümüz de az çok uyuşabiliyor. Avrupa dünya klasmanında aslında çok da önemli bir yer değil (boş demedim abartıldığı kadar yok). Gelecek Çin, Japonya ve Hindistan gibi ülkelerde. Hindistan pis direkt elenebilir. Çin kalabalık. Şu şartlarda ben olsam Japonya'yı tercih ederdim.
Avustralya'da pek iyi bir yer sayılmaz hocam.
Her yerde yılan, örümcek...
Lavoba da iken bir yılan tarafından kıtlanmak istemezsiniz.xD

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Avustralya'da pek iyi bir yer sayılmaz hocam.
Her yerde yılan, örümcek...
Lavoba da iken bir yılan tarafından kıtlanmak istemezsiniz.xD
İnsan yaşamı orada daha çok yeni hocam. Buralar gibi (asya-avrupa) çok uzun zamandır süren bir insan egemenliği yok. Hollandalılar İngilizler gelene kadar adada adam gibi yaşam bile yok denebilir (insan). 1870 sonrası yerleşimin başladığını kabul edersek çok çok yeni bir yaşam yeri. Bu yüzden doğa bozulmamış hayvanlar da katledilmemiş. Tabii bu şuan bir sorun bu kadar çok yırtıcının bulunması sıkıntı, haklısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dönem ile alakasız. Anadolu'ya girdikten sonra Türkleri seven olmadı zaten. O yüzden alakasız, her türlü sevmiyorlar.
Hocam bence o zamandan kalma bir olay değil bu. Tamam belki bir önyargı oluşturabilir ama ırkçılık düzeyine getirecek gücü buradan bulamazlar. İslamofobi'nin yaygınlaşması ile Türk düşmanlığı ön plana çıktı bence. Türkiye'de de İslamofobi'yi destekleyecek olaylar çıkınca bütün dünya arap-Müslüman olarak tanıdı Türkiye'yi. arapların da dünyadaki yeri belli bunların üstüne bu damgayı yemek insanı değersiz gösteriyor. Yurt dışında tanıdığım var oradaki imajımızı sorduğumda adamlar bizi deveye biniyor sanıyorlar diyor. Özetle bence insanlar Türk olduğumuz için değil Müslüman olduğumuz için bizi sevmiyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,758
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom