Neler Yeni

Almanyadaki Türk Toplulukları "Tayyip İstifa" Sloganı İle Yürüyüşler Düzenledi

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,537
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek

CupOk

80+ Bronze
anlayacak tipler değiller yaşlı erdoğanı devirip genciyle bi 20 yılı daha çöp edeceklerini bırak görsünler
Yani aslında olay Ekrem bile değil. Ben burda ekremi çok sevdiğimden savunmuyorum kaldı ki son seçimde ekreme oy bile vermedim. Halkın seçtiği kişilerin, birilerinin canı sıkıldı diye suçlu suçsuz bakılmadan içeri atılmasına sinirli insanlar. Sen ekremi sevmezsin, Ümit özdağı sevmezsin ama yarın senin sevdiğin bir siyasetçinin bir gazetecinin içeri atıldığını gördüğünde de konuşma hakkın olmayacak. "Baştaki gitse diğerleri daha mı iyi olacak" demek de bana göre saçma zaten 25 senedir baştakinden başkasını görmedik ki. Herif ölmek üzere, kaç senedir başkanlık yapıyor ama hala usulsüzce yeniden nasıl seçilirim derdinde. Yok o 2. Erdoğan yok bu 3. Abdulhamit yok şu 8. Mustafa.. birisi bir şey diyor ardından gelen herkes aynı şeyi söylüyor.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur
anlayacak tipler değiller yaşlı erdoğanı devirip genciyle bi 20 yılı daha çöp edeceklerini bırak görsünler

Birde bunlar sormuyorlar, seçime daha 3 yıl var ve ne erkenden seçim istemeler. Avrupadan destekler almalar. Bir belediye başkanın ne işi var ab ülkelerinden. Bizim ülkedeki gençler bilmiyor yabancı sığınmacılarla alakalı toplantılara gidiyordu. Mevcut iktidar gibi ülkeyi bunlarla yaşama destek projelerine katılıyordu. Almanya açıkça kendini patlattı. Buradaki ve sokaktaki gençler Atatürkçü ve bağımsız Türkiye istiyor ama batı destekli ve sermaye sever birisini daha tanımadan savunuyor. Üniversite diplomasıyla o yılda en basit alanda bile okuyamaz. Burada kimse bilmiyor. Araştırmıyor. Bodoslama inanıyorlar. Bu kişi diğerinin kopyası. 20 yıldan bundan gitsin istiyorlar. Ben 20 yılımı atmak istemiyorum.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yazık sana, sistem partisi derken daha ne dediğimi bilmeyen bir gence olay anlatıyorum. Gerçek hayatta asla muhattap olmayacağım insanlara yardım ediyorum. Sömürülmeyi hak ediyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok zaten biliyorum kimin ne olduğu zaten de ben kimseyi rencide etmek istemiyorum. Etiket etmiyorum kimseyi ama bunlar beni akpli yaptı bile. Hayatımda hiç oy vermediğim partinin savunucusu zannettiler. Genci böyle iken yaşlısı ne halde düşünün.
Sizden bir zaferli hissiyatı aldım. Konuşmalarınızdan belli :) zaferlilerin de burda olması güzel hissettirdi açıkcası.
Tamam dayı git evinde otur sakın aksiyon alma kendi kendine düzelir her şey
Cb seçimlerinde aksiyon alınacaktı artık zaten geç. Maalesef bugün onun diploma içeri atılma mevzusu üzerinden protesto edin diyorsunuz ama bilmiyoruz ki o yetkiyi malesef cb seçimlerinde chp eliyle verdi. Halktan bu kadar uzak bir parti üyelerine açıkcası çok da acımıyorum. Bu protestolar hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Ayrıca bu protestolarda gezi de olduğu gibi aralarına terörist grupları sızdırmaya devam ederlerse bir sonraki cb seçimlerini de unutabilirsiniz.

CupOk

80+ Bronze
Ayrıca bu protestolarda gezi de olduğu gibi aralarına terörist grupları sızdırmaya devam ederlerse bir sonraki cb seçimlerini de unutabilirsiniz
Aynı anda apo bayraklı kutlamalarda tek polis yoktu. Filistin protestosunda polis yok, apo sloganlı kutlamada polis yok ama hükümeti protesto edenlere terörist dediler

Ekler

• 20250322_100101.jpg
    20250322_100101.jpg
    64.3 KB · Hit: 5

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu yaş muhabbetine giren arkadaşlar, AKP'den önceki alım gücü ve siyasi ortamı hatırladıklarına eminler mi? Örneğin esnaf şimdi fırlatsın yazar kasa, muhalefet lideriyle tarşmaya girsinler canlı yayında, bir işçi hem kira verip hem ev sahibi olsun 6-7 senede...

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Musa Topçu
başkana hakaret etti
sonra apkli diyince biz suçlu oluyoruz bu konuşmanın neresinde hakaret var + olarak doğruları tükürmüş
"Son bin yılda gerçekleşen hiçbir Haçlı Seferi, Erdoğan'ın ve AKP'nin Türk milletine ve Türk devletine verdiği zararı vermemiştir"

CupOk

80+ Bronze
sonra apkli diyince biz suçlu oluyoruz bu konuşmanın neresinde hakaret var + olarak doğruları tükürmüş
"Son bin yılda gerçekleşen hiçbir Haçlı Seferi, Erdoğan'ın ve AKP'nin Türk milletine ve Türk devletine verdiği zararı vermemiştir"
Konuştukları dil devlet bahçeli dili ama ben hükümeti savunmuyorum ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,653
Üyeler
170,397
Son üye
canan
Top Bottom