Neler Yeni

Almanya'dan 2.El Ekran Kartı Almak mı? Neden olmasın.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
yani benden en fazla 500 euro falan çıkar zaten dururumum yetmez 2-3 tane kart almaya :D 380 350 ye bi ekran kartı alsam 100 150 ye nzxt z73 geri kalanada ram falan alırım baksana reis şu fiyata. https://www.ebay.de/itm/Corsair-Ven...286914&hash=item3ff38f87b4:g:4-UAAOSwb~lgFoYG
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani elimde bilgisayarım var 10 k flaan eder satsam onu satıp almayı bile düşünüyorum aslında ama :) cesaret edemiyorum.
Hocam bende onu diyorum işte. 500euroya series x'te 4k oynamak daha mantıklı bence. Yani bana öyle geliyor

BALANCE

80+ Bronze
Arkadaşlar herkese merhaba, daha öncede bir konu açtım Almanya'dan ekran kartı alamıyorum diye çünkü stok yoktu. Biraz konuşmalardan sonra Almanyadan 2.el almaya karar verdim. eBay dan ilanlara baktım ve şu fotoğraftaki ekran kartını gördüm daha 2 yıl garantili ama Almanya da garantili çokta önemli değil zaten garanti riskini göze alıyorum. Sizce böyle bir risk almaya değer mi? Bu kartı pazarlıkla 380 euroya falan alacam. 3200 TL yapıyor. Haziran da gelirken kuzenim getirecek Almanyada yaşıyor. Gerekli test videolarını istesem nasıl olur? Bence gayet mantıklı geldi. Sadece bu kart için değil Bir çok ilan var daha araştıracam. Bu ilan daha 1 yıllık kart ve ev kullanıcısıyım yazmış. Siz olsanız böyle bir riske girermiydiniz türkiyeden yarı fiyatının daha azına nerdeyse. Sizce hazirana kadar bu stok sorunu falan biter mi? fiyatlar düşer mi?
NOT: Ben internet üzerinden almayacam. Haziran da gelirken kuzenim getirecek
Hatta bir de almışken soğutucu alayım. :D https://www.ebay.de/itm/NZXT-B-Ware...955314&hash=item5b87bf6aee:g:OwsAAOSwDrdgGZvg
NZXT’yi neden ebaydan alıyorsun ki?
Zaten stokları gelicek. Belki buradan almak daha uyguna gelicek

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hocam bende onu diyorum işte. 500euroya series x'te 4k oynamak daha mantıklı bence. Yani bana öyle geliyor
bakalım reis hayırlısı insallah sıkıntısız alırım burda konu açmak nasip olur :D

NZXT’yi neden ebaydan alıyorsun ki?
Zaten stokları gelicek. Belki buradan almak daha uyguna gelicek
Yani gelse bile çok uygundan geleceğini düşünmüyorum z 73ü 150 euro ya kadar bulunabiliyor sıfırını Almanya da. ikinci elide 100 euro falan temizleri. Zaten önceliğim ekran kartı benim de. 4 ay içinde gelirse türkiyeye fiyatıda iyi olursa burdan da alabilirim.

BALANCE

80+ Bronze
bakalım reis hayırlısı insallah sıkıntısız alırım burda konu açmak nasip olur :D

Yani gelse bile çok uygundan geleceğini düşünmüyorum z 73ü 150 euro ya kadar bulunabiliyor sıfırı Almanya da ikinci eli 100 euro falan temizleri. Zaten önceliğim ekran kartı benim de. 4 ay içinde gelirse türkiyeye fiyatıda iyi olursa burdan da alabilirim.
4 ay değilde 5-10günü var. Bende kasayı alacağım kasasız kullanıyoz şimdilik

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
4 ay değilde 5-10günü var. Bende kasayı alacağım kasasız kullanıyoz şimdilik
bakrım fiyatlarına uygun gelirse hazirana kadar sürem var ne de olsa :D fiyatlar uymazsa onuda yurt dısından alırım.

BALANCE

80+ Bronze
bakrım fiyatlarına uygun gelirse hazirana kadar sürem var ne de olsa :D fiyatlar uymazsa onuda yurt dısından alırım.
5A9DBCC1-0E2E-4756-BC6B-95A91B2E0A91.png

1 aydır beklıyoz böle

BALANCE

80+ Bronze
:) sıvı soğutma falan yakıyor. Tabi tam performans alamazsın suan ama nasıl sıvı soputman sesli mi?
Şuan gayet sessiz ya. Yani açıkta olduğu için tabi yinede duyulur bir ses var. Ekran kartı yok bu arada stok nedeniyle 3060ti olıcaktı ama.. işlemcinin grafiğini kullanıyorum şuan, oda bana yetiyor. 280hz monitör hissettirmiyor. Cagoyu felan akıcı oynuyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Şuan gayet sessiz ya. Yani açıkta olduğu için tabi yinede duyulur bir ses var. Ekran kartı yok bu arada stok nedeniyle 3060ti olıcaktı ama.. işlemcinin grafiğini kullanıyorum şuan, oda bana yetiyor. 280hz monitör hissettirmiyor. Cagoyu felan akıcı oynuyorum
bende bi ara almayı düşünüyordum o soğutucudan. RGB kontrolcülü model mi o?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Top Bottom