Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,571
PS 5 
Bence 250 hocam ya direksiyon seti yada arctis 9 düşünüyorumBütçe nedir ? Yani hediyenin bütçesi olmaz da sizce maks kaç euro'ya kadar çıkabilirler ?
200 diyebiliriz aslındaBütçe nedir ? Yani hediyenin bütçesi olmaz da sizce maks kaç euro'ya kadar çıkabilirler ?
Hocam fazla konsol oyuncusu değilim ps3 var onuda teyzem getirdi ps5 veya series s istesem çok oynamam ben geneillikle pc oynarım konsol oyniyacağım zaman ps3 yetiyor bana şuanlık ya direksiyon seti ya da arctis 9 düşünüyorumLimit 100 200 euro civarı. Series S indirime girerse onu iste.
Hocam pek fazla konsol oyuncusu değilim genellikle pc oynarım
ekran kartı en mantıklısıBence 250 hocam ya direksiyon seti yada arctis 9 düşünüyorum
Post automatically merged:
200 diyebiliriz aslında
Hocam fazla konsol oyuncusu değilim ps3 var onuda teyzem getirdi ps5 veya series s istesem çok oynamam ben geneillikle pc oynarım konsol oyniyacağım zaman ps3 yetiyor bana şuanlık ya direksiyon seti ya da arctis 9 düşünüyorum
Hocam ordada pahalı sıkıntı o 250 euro'ya kötü bir kart getirtmek istemiyorum minumum 1660 istiyorum oda ordada pahalı zaten kendim alıcam yüksek ihtimalle kartıekran kartı en mantıklısı
Konsol pek getietmek istemiyorum ps3 üm Var yetiyor bana ekran kartları ordada çok pahalı m2 veya ram getirtebilirim aslında pc de 3000mhz lik ramler var daha yeni zaten pc ama m2 yokPs5, Bilgisayarın varsa iyi bir ekran kartı, işlemci ve ram.![]()
Kulaklık falan getirebilirsiniz. Veya tablet falan. İşlemci olur.Hocam ordada pahalı sıkıntı o 250 euro'ya kötü bir kart getirtmek istemiyorum minumum 1660 istiyorum oda ordada pahalı zaten kendim alıcam yüksek ihtimalle kartı
Konsol pek getietmek istemiyorum ps3 üm Var yetiyor bana ekran kartları ordada çok pahalı m2 veya ram getirtebilirim aslında pc de 3000mhz lik ramler var daha yeni zaten pc ama m2 yok
Bence direksiyon seti al, kulaklığın bi alt kademesini alsan çok büyük fark olmaz ama direksiyon setinin bi alt kademesini alsan farkı büyük hissedersin.Bence 250 hocam ya direksiyon seti yada arctis 9 düşünüyorum
200 diyebiliriz aslında
Hocam fazla konsol oyuncusu değilim ps3 var onuda teyzem getirdi ps5 veya series s istesem çok oynamam ben geneillikle pc oynarım konsol oyniyacağım zaman ps3 yetiyor bana şuanlık ya direksiyon seti ya da arctis 9 düşünüyorum
Çikolata getirt ahahaSelamlar yaz başı gibi almanyadan teyzemgil geliyor her sene bir şey istiyorum sağolsunlar kırmıyolar getiriyorlar bu sene aklımda bişey yok ekran kartı getirtmek istiyorum ama pahalı 450 500 euro civarlarında onlar içinde bu rakamlar çok pahalı gelicektir şuan için aklımda Arctis 9 düşüncesi var siz ne önerirsiniz (sistemim apu harıl harıl para biriktiriyorum ekran kartı alabilmek için)