priwchu 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 2,233 Dahası Reaksiyon skoru 789 İsim ozan canbaşal 23 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Perfectshot06 yazmış: Fatura kağıt değil mi? Tarayıcıda taratıp pdf yaptırsın. Devamı için tıklayın... O şekilde kabul görür mü hocam? Sizce 1 ciyi mi alayım 2 ciyi mi?
Perfectshot06 yazmış: Fatura kağıt değil mi? Tarayıcıda taratıp pdf yaptırsın. Devamı için tıklayın... O şekilde kabul görür mü hocam? Sizce 1 ciyi mi alayım 2 ciyi mi?
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 21,868 Dahası Reaksiyon skoru 14,318 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 23 Nisan 2022 #15 priwchu yazmış: O şekilde kabul görür mü hocam? Sizce 1 ciyi mi alayım 2 ciyi mi? Devamı için tıklayın... Zaten TR garantili değil. Xbox TR almanya cihazlarına bakmıyor diye biliyorum
priwchu yazmış: O şekilde kabul görür mü hocam? Sizce 1 ciyi mi alayım 2 ciyi mi? Devamı için tıklayın... Zaten TR garantili değil. Xbox TR almanya cihazlarına bakmıyor diye biliyorum
priwchu 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 2,233 Dahası Reaksiyon skoru 789 İsim ozan canbaşal 23 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Perfectshot06 yazmış: Zaten TR garantili değil. Xbox TR almanya cihazlarına bakmıyor diye biliyorum Devamı için tıklayın... Yani bir sorun olursa konsol öylece elimde mi kalıcak?garanti kabul etmiycek mi?
Perfectshot06 yazmış: Zaten TR garantili değil. Xbox TR almanya cihazlarına bakmıyor diye biliyorum Devamı için tıklayın... Yani bir sorun olursa konsol öylece elimde mi kalıcak?garanti kabul etmiycek mi?
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 21,868 Dahası Reaksiyon skoru 14,318 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 23 Nisan 2022 #17 priwchu yazmış: Yani bir sorun olursa konsol öylece elimde mi kalıcak?garanti kabul etmiycek mi? Devamı için tıklayın... Ben bakmıyor diye biliyorum.
priwchu yazmış: Yani bir sorun olursa konsol öylece elimde mi kalıcak?garanti kabul etmiycek mi? Devamı için tıklayın... Ben bakmıyor diye biliyorum.