Neler Yeni

Almaya karar verdiğim full asus set

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ege

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Oyun için VG249QM1A modeli daha iyi bir tercih ama karar sizin. Hem stüdyo kulaklığı hem de Delta S kullanmış biri olarak kulaklık konusunda kesinlikle stüdyo kulaklığı almanızı öneririm. DT 900 Pro X iyi bir tercih olabilir.

Mikrofon konusunda ise şu tarz bir mikrofon alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye'de gereksiz pahalı, RX switche sahip Scope RX alabilirsin yarı fiyatına. NX switchlerin pek bir olayı yok. Bilek desteği zorunlu ise harici olarak satılıyor ROG bilek desteği.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzeltiyorum kulaklığa da karar verdim de mouse a veremedim aklımdakiler şunlar
kablosuz mouse arıyordumda o tarafta hangileri daha iyi olur bilemedim varsa kullandığınız iyi olduğunu bildiğiniz bi asus rog serisi kablosuz mouse tavsiyelerinizi bekliyorum :D

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzeltiyorum kulaklığa da karar verdim de mouse a veremedim aklımdakiler şunlar
kablosuz mouse arıyordumda o tarafta hangileri daha iyi olur bilemedim varsa kullandığınız iyi olduğunu bildiğiniz bi asus rog serisi kablosuz mouse tavsiyelerinizi bekliyorum :D
Asus Rog Gladius III Wireless modeli nasıldır hocam bilen varmı yada alabileceğim güvenilir siteler hangileri

lexo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emir
hocam işinize karışmak gibi olmasın ama gerekesiz pahalı ürünler klavye o kadar vermek mantıksız geldi size kalmış ama değmez yani

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ege
hocam işinize karışmak gibi olmasın ama gerekesiz pahalı ürünler klavye o kadar vermek mantıksız geldi size kalmış ama değmez yani
pahalı bende biliyorumda şöyle bir şey var elime para geçti bende bir kere alayım tam alayım kafasıyla yaptım bunu zaten

Can...

80+ Platinum
Oyun için VG249QM1A modeli daha iyi bir tercih ama karar sizin. Hem stüdyo kulaklığı hem de Delta S kullanmış biri olarak kulaklık konusunda kesinlikle stüdyo kulaklığı almanızı öneririm. DT 900 Pro X iyi bir tercih olabilir.

Mikrofon konusunda ise şu tarz bir mikrofon alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye'de gereksiz pahalı, RX switche sahip Scope RX alabilirsin yarı fiyatına. NX switchlerin pek bir olayı yok. Bilek desteği zorunlu ise harici olarak satılıyor ROG bilek desteği.
2000 verene kadar 300 daha bana ver 2300 ben hyperx quadcast vereyim amazona iade edeceğime indirim yarasın

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
2 tane 270 hz monitöre gerek yok bence bir tanesinin yerine 2k 144 hz daha mantıklı gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom