Neler Yeni

Almaya karar verdiğim full asus set

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
10k TL o monitöre vermek ddd
kral bir kesin vericem diye bir şey yok bu 1 fikir sunuyorum size 360 hz e cıkardım zaten monitoru 15 k verıcem ayrıca parayıda ben verıyorum yanlıs anlamazsan senı pek ılgılendırmez diye dusunuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizin her şey dahil bütçe ne ekipman pc falan
kanka belli bir bütçe veremicem şuan ama tahmini şuan aklımdakı toplam setup 70-75 tutar dıye düşünüyorum

yani yanlış anlama lütfen hepiniz benden iyi anladığınız için buraya yazıp soruyorum zaten alaycı bir tavır sergilemek yerine bunun yerine şunu al diyebilirsin anlasam daha iyisini atardım zaten :D

ASUS 24.5" ROG Swift PG259QNR monitör şuan bu​

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,452
İsim
Emir Bayram
kral bir kesin vericem diye bir şey yok bu 1 fikir sunuyorum size 360 hz e cıkardım zaten monitoru 15 k verıcem ayrıca parayıda ben verıyorum yanlıs anlamazsan senı pek ılgılendırmez diye dusunuyorum
Bizi ilgilendirmiyorsa neden konu açtın kankam?
fikir almak için değil mi?

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Bizi ilgilendirmiyorsa neden konu açtın kankam?
fikir almak için değil mi?
bak kanka verdıgım para ıcın yorum yapmıssın sadece ne ürün hakkında bir şey söylemişsin ne neden alınmayacağı hakkında düzgün yorumunu yap ozamn tabii ki sizden tavsiye için actım konuyu verdiğim parayla alay edip baska bırsey yazmamanız için açmadım

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer almadıysanız İtopyada Corsair indirimleri var. Kulaklık ve klavye için bakmanı öneririm. Kulaklık göremedim ama klavyeler gerçekten güzel indirime girmiş.

kulaklığı önceden kullanıyodum gerçekten rezalet sadece ledi var başka bi havası yok onun yerine steelseries ekipmanlar almanı oneririm

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
klavye olarak Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe Red Switch, kendim kullanıyorum baya iyi bir klavye,
masuse razer Razer Basilisk V3 Pro bunuda baya bi süredir kullanıyorum çok iyi bir mouse, farklı baya bi model denedim en çok bunu beğendim, kulaklık olarak konfor istiyorsan logitech g733, performans istiyorsan artic 7+ felan alabilirsin

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
klavye olarak Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe Red Switch, kendim kullanıyorum baya iyi bir klavye,
masuse razer Razer Basilisk V3 Pro bunuda baya bi süredir kullanıyorum çok iyi bir mouse, farklı baya bi model denedim en çok bunu beğendim, kulaklık olarak konfor istiyorsan logitech g733, performans istiyorsan artic 7+ felan alabilirsin
Mouse da bende razer basiliks v3 pro ile deathadder v3 pro arasında kaldım sizce hangisi

aslında şuan klavye mouse ve kulaklığıda razer almak istiyorum dediğim gibi mouse da razer basiliks v3 pro ile deathadder v3 pro arasında kaldım kulaklıkta razer blackshark v2 pro 7.1 fakat klavyeyi bulamadım tam istediğim gibi bir şey :D

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Mouse da bende razer basiliks v3 pro ile deathadder v3 pro arasında kaldım sizce hangisi
ben parmak desteksiz oynayamadığım için basilisk aldım ve elime tam oturuyor, senin eline hangisinin uygun olacağını düşünüyorsan onu al ikisindede aynı sensör var zaten bide basilisk daha ağır onuda göz önünde bulundur

aslında şuan klavye mouse ve kulaklığıda razer almak istiyorum dediğim gibi mouse da razer basiliks v3 pro ile deathadder v3 pro arasında kaldım kulaklıkta razer blackshark v2 pro 7.1 fakat klavyeyi bulamadım tam istediğim gibi bir şey :D
razer alman daha mantıklı asus mouse de razer kadar başarılı değil (kendi görüşüm), ama razerin klavyeleri çok sesli evde kimse rahatsız olmaz diyorsan alabilirsin yada başka bir markadan red switch klavye bak

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
ben parmak desteksiz oynayamadığım için basilisk aldım ve elime tam oturuyor, senin eline hangisinin uygun olacağını düşünüyorsan onu al ikisindede aynı sensör var zaten bide basilisk daha ağır onuda göz önünde bulundur

razer alman daha mantıklı asus mouse de razer kadar başarılı değil (kendi görüşüm), ama razerin klavyeleri çok sesli evde kimse rahatsız olmaz diyorsan alabilirsin yada başka bir markadan red switch klavye bak
mouse olarak şuan msi gm50 kullanıyorum ergonomik yapısı tarafından aynılar diyebilirim o yönden sıkıntı yaşamam şuanki klavyemde razer blackwidow elite evdekiler yeterince şikayet ettikten sonra akışına bıraktılar bir şey olmaz :D

mouse olarak şuan msi gm50 kullanıyorum ergonomik yapısı tarafından aynılar diyebilirim o yönden sıkıntı yaşamam şuanki klavyemde razer blackwidow elite evdekiler yeterince şikayet ettikten sonra akışına bıraktılar bir şey olmaz :D
sadece razer ın hangı klavyesı alınır onu bilemedim

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
merhabalar asus rog modeli gerçekten şık tasarımlı bir ürün 270 hz fast ıps ekran güzel tercih :)

Top Bottom