Neler Yeni

Çözüldü✓ almayı düşündüğüm laptop nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha iyi dediğin ürün varmıdır
loqlara baktım aslında ama şarj aletinde ve anakartında problem oluyoırmuş diye vazgeçtim
victuslarda intel işlmecileri yakıştırmıyorlar ryzende düşünmüyorum

Claw's

80+ Silver
daha iyi dediğin ürün varmıdır
loqlara baktım aslında ama şarj aletinde ve anakartında problem oluyoırmuş diye vazgeçtim
victuslarda intel işlmecileri yakıştırmıyorlar ryzende düşünmüyorum
Loqların birkaç modelinde şarj aleti yetersiz evet ama hiçbir lenovo modelinin anakartında problem yok, tamamen yalan.

Victus 16 serisi intel işlemcilerde de ryzen işlemcilerde de son derece serin çalışıyor. Ryzen'li modeller tabi birkaç derece daha serin çalışır.

O fiyatta şunu öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
Loqların birkaç modelinde şarj aleti yetersiz evet ama hiçbir lenovo modelinin anakartında problem yok, tamamen yalan.

Victus 16 serisi intel işlemcilerde de ryzen işlemcilerde de son derece serin çalışıyor. Ryzen'li modeller tabi birkaç derece daha serin çalışır.

O fiyatta şunu öneririm
hayatımda hiç ryzen kullanmadım farkı nedir inan hiç bilmiyorum kullanırken windows fln kurup ya da kullanırken bi farklılık var mıdır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyatta şunu öneririm
epeye bakmaya calıştım fakat ürünü bulamadım ekran değerleri flnda yazmıyor

O fiyatta şunu öneririm
diğer loqlar 170w şarj aletiyle geliyor peki bu kaç wattlıkla gelir

Claw's

80+ Silver
hayatımda hiç ryzen kullanmadım farkı nedir inan hiç bilmiyorum kullanırken windows fln kurup ya da kullanırken bi farklılık var mıdır ?

epeye bakmaya calıştım fakat ürünü bulamadım ekran değerleri flnda yazmıyor
"Aynı güçteki" intel işlemciyle ryzen işlemci arasında hiçbir fark yok. Üstüne Ryzen işlemciler daha serin çalışır, dahili gpu noktasında daha güçlüdür ve pil kullanımı noktasında daha iyi performans gösterir.

O lenovo 144hz %100sRgb 300nit ekrana sahip. 230 watt adaptörü var, şarj noktasında da hiçbir sorun yaşatmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
"Aynı güçteki" intel işlemciyle ryzen işlemci arasında hiçbir fark yok. Üstüne Ryzen işlemciler daha serin çalışır, dahili gpu noktasında daha güçlüdür ve pil kullanımı noktasında daha iyi performans gösterir.

O lenovo 144hz %100sRgb 300nit ekrana sahip. 230 watt adaptörü var, şarj noktasında da hiçbir sorun yaşatmaz.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-83dx0093tr-pm-HBC00006NCD2K peki hocam bu nasıl evet 4050 var fakat arasındaki fiyat farkına değer mi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-83dx0093tr-pm-HBC00006NCD2K peki hocam bu nasıl evet 4050 var fakat arasındaki fiyat farkına değer mi
2si arasında ekran kartı dışında ne gibi farklılıklar var

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Qwerty1029384756
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
170w adaptör ile geliyor kendim kullanıyorum. 10 15 dakikada 1 1-2 saniyeliğine kasıyor.
sadece adaptörle alaklı demi kasması
deminki 4060lı 230 wattla geliyor demişte hiçbir yerde bilgi bulamıyorum epeyde fln yok

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Qwerty1029384756
sadece adaptörle alaklı demi kasması
deminki 4060lı 230 wattla geliyor demişte hiçbir yerde bilgi bulamıyorum epeyde fln yok
Adaptör ile alakalı olduğundan emin değilim fakat ben rahatsız olmuyorum. Laptop çok soğuk ve sessiz çalışıyor baştan söyleyeyim. Laptopun elimi yazı yazmak için mousepadin yanına koyduğumda soğukluk hissediyorum. O derece soğuk çalışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
Adaptör ile alakalı olduğundan emin değilim fakat ben rahatsız olmuyorum. Laptop çok soğuk ve sessiz çalışıyor baştan söyleyeyim. Laptopun elimi yazı yazmak için mousepadin yanına koyduğumda soğukluk hissediyorum. O derece soğuk çalışıyor.
o kadar para verdiğin laptopun kasması bence koyar ya

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Qwerty1029384756
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kaplumbağa berkay
Herhalde şu 4050li olan versiyonunu alıcam oyun çok oynamıyorum işlemci yazılımda daha önemli diye duydum
Şu kasma sıkıntısı oyundayım mi oluyor yoksa film izlerken flnda oluyprmu yani boştayken

Belkide kendisini kalibre,adaptasyon yapıyor? Çünkü 10-15 dakikadan 20 dakikaya indi.
Bundan almayı planlıyorum satıcı fln sıkıntı çıkarır mı güvenilir midir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,439
Üyeler
161,998
Son üye
kaans4g
Top Bottom