Neler Yeni

LENOVO LOQ 15IRH8 4050 İ512450H ALINIR MI?

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Cihan G.
sizin hala böyle bir sorununuz var mı ? varsa attığımı deneyebilir misiniz ?
Müşteri hizmetleri arayıp bakkal hesabı yapıp sıfır laptobu servise niye göndereyim kardeşim diyince cevap veremedi ben de ertesi gün iade ettim cihazı. 30 bin lira para verdik bir de kutuya 3 kuruş fazla kazanmak için düşük watt adaptör koyan firmaya servise gönderemem açıkçası. Ki dediğim gibi giden cihazla gelen aynı bile olmayabilir Türkiye zorunda kalmadıkça servise ürün gönderilmez böyle keyfi durumlarda hele hiç gönderilmez. Böyle bir sorunda dahi işi büyüten firmalar yarın cidden garanti lazım olursa neler yaparlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
Hele bi hocam acer 5li arkadaş ara sıra kulaklarımızın pasını silmesi için fanları maxa alıyor resital ortaya çıkıyor.Siz gayet iyi laptop aldınız merak etmeyin sadece fiyatı belki biraz daha düşük olabilirdi veya 4060lı ryzen 7 7435li versiyonunu alabilirdiniz bence
bonus kartıma faizsiz 9 taksit veren 2 tane ürün vardı onu aldım hocam. teşekkür ederim. 4060 lı olanı 9 taksit olmuyordu. ekonomik olarak kendimi o kadar sıkmak istemedim.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,137
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bonus kartıma faizsiz 9 taksit veren 2 tane ürün vardı onu aldım hocam. teşekkür ederim. 4060 lı olanı 9 taksit olmuyordu. ekonomik olarak kendimi o kadar sıkmak istemedim.
Sağlık olsun hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.

Top Bottom