teşekkürler haklısınız da arkadaş fiyat olarak kazık da olduğunu söyledi ama dediğim gibi bonus karta faizsiz 9 taksit arıyordum ben. bi o vardı bi de ideapad vardı. 24gb modelini 33k ya aldım LOQ un.Sizin paylaştığınız loq daha iyiydi. 2 arka 1 sağ 1 sol olmak üzere 4 havalandırma çıkışı var. Ekranı da %45ntsc değil %100sRGB
Sizin paylaştığınız loq daha iyiydi. 2 arka 1 sağ 1 sol olmak üzere 4 havalandırma çıkışı var. Ekranı da %45ntsc değil %100sRGB
hocam ne boş yapmışsınız ideapedle loq aynı mı bunu al kazıklanmıssın diyosun ?Geçmiş olsun kazıklandınız.
bu fotoğraf çok bilgilendirici oldu hocam ben bulamamıştım sağolasın.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ne boş yapmışsınız ideapedle loq aynı mı bunu al kazıklanmıssın diyosun ?
adam 50 kere 9 taksitle bir laptop arıyorum yazıyor en iyisini bildiğini sananlar boş yapıyor adam almış neyin peşindesiniz kardeşim ?
türkiye sayfasında çıkmıyor https://psref.lenovo.com/Compare burdan istediğini kıyaslayabilirsin hocam . bu arada senin ilk attığın eski kasa yanlarda fan boşluğu olması bir şey değiştirmiyor bil %100 srgb ibaresi yok hiçbir yerde %45 . yani sen yeni kasa %100 srgb ve işlemcisi x ( açık kod ) olan bir laptop aldın hayırlı olsun tekrar . başta demiştim zaten biraz daha beklersen düşer diye sen zaten bilerek aldınbu fotoğraf çok bilgilendirici oldu hocam ben bulamamıştım sağolasın.
hocam özel mesaj kutunuza bakarmısınız?türkiye sayfasında çıkmıyor https://psref.lenovo.com/Compare burdan istediğini kıyaslayabilirsin hocam . bu arada senin ilk attığın eski kasa yanlarda fan boşluğu olması bir şey değiştirmiyor bil %100 srgb ibaresi yok hiçbir yerde %45 . yani sen yeni kasa %100 srgb ve işlemcisi x ( açık kod ) olan bir laptop aldın hayırlı olsun tekrar . başta demiştim zaten biraz daha beklersen düşer diye sen zaten bilerek aldın
Açıklamaya %100sRGB yazmışlar yanlışmış sanırım ama yine de 2023 modellerinin soğutması daha iyi. Ekranı iyileştirip soğutmada geriye gitmişler.Alıntıyı görüntüle
hocam ne boş yapmışsınız ideapedle loq aynı mı bunu al kazıklanmıssın diyosun ?
adam 50 kere 9 taksitle bir laptop arıyorum yazıyor en iyisini bildiğini sananlar boş yapıyor adam almış neyin peşindesiniz kardeşim ?
tekrardan sağolasın hocam umarım en güzeli senin olurtürkiye sayfasında çıkmıyor https://psref.lenovo.com/Compare burdan istediğini kıyaslayabilirsin hocam . bu arada senin ilk attığın eski kasa yanlarda fan boşluğu olması bir şey değiştirmiyor bil %100 srgb ibaresi yok hiçbir yerde %45 . yani sen yeni kasa %100 srgb ve işlemcisi x ( açık kod ) olan bir laptop aldın hayırlı olsun tekrar . başta demiştim zaten biraz daha beklersen düşer diye sen zaten bilerek aldın
konuyu açarken attığımı almadım hocam o eski kasaymış arkadaşlar sağolsun bilgilendirdiler. bunu aldım:Açıklamaya %100sRGB yazmışlar yanlışmış sanırım ama yine de 2023 modellerinin soğutması daha iyi. Ekranı iyileştirip soğutmada geriye gitmişler.
hayırlı olsun hocam bende 3 4 ay önce bunun 8gb ramli modelini almıştım.Aklınızda soru varsa cevaplayabilirim isterseniz.tekrardan sağolasın hocam umarım en güzeli senin olur
konuyu açarken attığımı almadım hocam o eski kasaymış arkadaşlar sağolsun bilgilendirdiler. bunu aldım:
kardeşim attığım loq'u görmedin mi de diyorsun? Onda 6 taksit var.hocam ne boş yapmışsınız ideapedle loq aynı mı bunu al kazıklanmıssın diyosun ?
çok sağolun hocam. arkadaş sağolsun yardımcı oldu. sizde varsa belki battery drain hakkında tecrübelerinizi yazabilirsinizhayırlı olsun hocam bende 3 4 ay önce bunun 8gb ramli modelini almıştım.Aklınızda soru varsa cevaplayabilirim isterseniz.
adam 9 taksit diyor 9 1000 kere 9 )kardeşim attığım loq'u görmedin mi de diyorsun? Onda 6 taksit var.
çok sağolun hocam. arkadaş sağolsun yardımcı oldu. sizde varsa belki battery drain hakkında tecrübelerinizi yazabilirsiniz
Hocam bende battery drain ağır oyunlar oynayınca oluyor ama çok umursamıyorum ben çünkü 1saatte yüzde 5 felan düşüyor en fazla ki o da bence tolare edilebilir bir miktar bence 100de 100den tüm şarjı bitirmeye çalışsanız o ağır oyunu 20 saat aralıksız oynamanız lazım demek ki bu da imkansız o yüzden bence çokta dert etme.çok sağolun hocam. arkadaş sağolsun yardımcı oldu. sizde varsa belki battery drain hakkında tecrübelerinizi yazabilirsiniz