teşekkürler haklısınız da arkadaş fiyat olarak kazık da olduğunu söyledi ama dediğim gibi bonus karta faizsiz 9 taksit arıyordum ben. bi o vardı bi de ideapad vardı. 24gb modelini 33k ya aldım LOQ un.Sizin paylaştığınız loq daha iyiydi. 2 arka 1 sağ 1 sol olmak üzere 4 havalandırma çıkışı var. Ekranı da %45ntsc değil %100sRGB
Sizin paylaştığınız loq daha iyiydi. 2 arka 1 sağ 1 sol olmak üzere 4 havalandırma çıkışı var. Ekranı da %45ntsc değil %100sRGB
hocam ne boş yapmışsınız ideapedle loq aynı mı bunu al kazıklanmıssın diyosun ?Geçmiş olsun kazıklandınız.
bu fotoğraf çok bilgilendirici oldu hocam ben bulamamıştım sağolasın.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ne boş yapmışsınız ideapedle loq aynı mı bunu al kazıklanmıssın diyosun ?
adam 50 kere 9 taksitle bir laptop arıyorum yazıyor en iyisini bildiğini sananlar boş yapıyor adam almış neyin peşindesiniz kardeşim ?
türkiye sayfasında çıkmıyor https://psref.lenovo.com/Compare burdan istediğini kıyaslayabilirsin hocam . bu arada senin ilk attığın eski kasa yanlarda fan boşluğu olması bir şey değiştirmiyor bilbu fotoğraf çok bilgilendirici oldu hocam ben bulamamıştım sağolasın.
hocam özel mesaj kutunuza bakarmısınız?türkiye sayfasında çıkmıyor https://psref.lenovo.com/Compare burdan istediğini kıyaslayabilirsin hocam . bu arada senin ilk attığın eski kasa yanlarda fan boşluğu olması bir şey değiştirmiyor bil%100 srgb ibaresi yok hiçbir yerde %45 . yani sen yeni kasa %100 srgb ve işlemcisi x ( açık kod ) olan bir laptop aldın hayırlı olsun tekrar . başta demiştim zaten biraz daha beklersen düşer diye sen zaten bilerek aldın
Açıklamaya %100sRGB yazmışlar yanlışmış sanırım ama yine de 2023 modellerinin soğutması daha iyi. Ekranı iyileştirip soğutmada geriye gitmişler.Alıntıyı görüntüle
hocam ne boş yapmışsınız ideapedle loq aynı mı bunu al kazıklanmıssın diyosun ?
adam 50 kere 9 taksitle bir laptop arıyorum yazıyor en iyisini bildiğini sananlar boş yapıyor adam almış neyin peşindesiniz kardeşim ?
tekrardan sağolasın hocam umarım en güzeli senin olurtürkiye sayfasında çıkmıyor https://psref.lenovo.com/Compare burdan istediğini kıyaslayabilirsin hocam . bu arada senin ilk attığın eski kasa yanlarda fan boşluğu olması bir şey değiştirmiyor bil%100 srgb ibaresi yok hiçbir yerde %45 . yani sen yeni kasa %100 srgb ve işlemcisi x ( açık kod ) olan bir laptop aldın hayırlı olsun tekrar . başta demiştim zaten biraz daha beklersen düşer diye sen zaten bilerek aldın
konuyu açarken attığımı almadım hocam o eski kasaymış arkadaşlar sağolsun bilgilendirdiler. bunu aldım:Açıklamaya %100sRGB yazmışlar yanlışmış sanırım ama yine de 2023 modellerinin soğutması daha iyi. Ekranı iyileştirip soğutmada geriye gitmişler.
hayırlı olsun hocam bende 3 4 ay önce bunun 8gb ramli modelini almıştım.Aklınızda soru varsa cevaplayabilirim isterseniz.tekrardan sağolasın hocam umarım en güzeli senin olur
konuyu açarken attığımı almadım hocam o eski kasaymış arkadaşlar sağolsun bilgilendirdiler. bunu aldım:
kardeşim attığım loq'u görmedin mi de diyorsun? Onda 6 taksit var.hocam ne boş yapmışsınız ideapedle loq aynı mı bunu al kazıklanmıssın diyosun ?
çok sağolun hocam. arkadaş sağolsun yardımcı oldu. sizde varsa belki battery drain hakkında tecrübelerinizi yazabilirsinizhayırlı olsun hocam bende 3 4 ay önce bunun 8gb ramli modelini almıştım.Aklınızda soru varsa cevaplayabilirim isterseniz.
adam 9 taksit diyor 9 1000 kere 9kardeşim attığım loq'u görmedin mi de diyorsun? Onda 6 taksit var.
çok sağolun hocam. arkadaş sağolsun yardımcı oldu. sizde varsa belki battery drain hakkında tecrübelerinizi yazabilirsiniz![]()
Hocam bende battery drain ağır oyunlar oynayınca oluyor ama çok umursamıyorum ben çünkü 1saatte yüzde 5 felan düşüyor en fazla ki o da bence tolare edilebilir bir miktar bence 100de 100den tüm şarjı bitirmeye çalışsanız o ağır oyunu 20 saat aralıksız oynamanız lazım demek ki bu da imkansız o yüzden bence çokta dert etme.çok sağolun hocam. arkadaş sağolsun yardımcı oldu. sizde varsa belki battery drain hakkında tecrübelerinizi yazabilirsiniz![]()