Neler Yeni

LENOVO LOQ 15IRH8 4050 İ512450H ALINIR MI?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Yiğit
acer nitro serisimi yoksa lenovo loq serisimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
Sizin paylaştığınız loq daha iyiydi. 2 arka 1 sağ 1 sol olmak üzere 4 havalandırma çıkışı var. Ekranı da %45ntsc değil %100sRGB
teşekkürler haklısınız da arkadaş fiyat olarak kazık da olduğunu söyledi ama dediğim gibi bonus karta faizsiz 9 taksit arıyordum ben. bi o vardı bi de ideapad vardı. 24gb modelini 33k ya aldım LOQ un.

Emurah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emrah küçükaydın
Sizin paylaştığınız loq daha iyiydi. 2 arka 1 sağ 1 sol olmak üzere 4 havalandırma çıkışı var. Ekranı da %45ntsc değil %100sRGB
1731152609902.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun kazıklandınız.
hocam ne boş yapmışsınız ideapedle loq aynı mı bunu al kazıklanmıssın diyosun ?

adam 50 kere 9 taksitle bir laptop arıyorum yazıyor en iyisini bildiğini sananlar boş yapıyor adam almış neyin peşindesiniz kardeşim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
Alıntıyı görüntüle

adam 50 kere 9 taksitle bir laptop arıyorum yazıyor en iyisini bildiğini sananlar boş yapıyor adam almış neyin peşindesiniz kardeşim ?
bu fotoğraf çok bilgilendirici oldu hocam ben bulamamıştım sağolasın.

Emurah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emrah küçükaydın
bu fotoğraf çok bilgilendirici oldu hocam ben bulamamıştım sağolasın.
türkiye sayfasında çıkmıyor https://psref.lenovo.com/Compare burdan istediğini kıyaslayabilirsin hocam . bu arada senin ilk attığın eski kasa yanlarda fan boşluğu olması bir şey değiştirmiyor bil :) %100 srgb ibaresi yok hiçbir yerde %45 . yani sen yeni kasa %100 srgb ve işlemcisi x ( açık kod ) olan bir laptop aldın hayırlı olsun tekrar . başta demiştim zaten biraz daha beklersen düşer diye sen zaten bilerek aldın

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Yiğit
türkiye sayfasında çıkmıyor https://psref.lenovo.com/Compare burdan istediğini kıyaslayabilirsin hocam . bu arada senin ilk attığın eski kasa yanlarda fan boşluğu olması bir şey değiştirmiyor bil :) %100 srgb ibaresi yok hiçbir yerde %45 . yani sen yeni kasa %100 srgb ve işlemcisi x ( açık kod ) olan bir laptop aldın hayırlı olsun tekrar . başta demiştim zaten biraz daha beklersen düşer diye sen zaten bilerek aldın
hocam özel mesaj kutunuza bakarmısınız? :)

PNSHER

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Açıklamaya %100sRGB yazmışlar yanlışmış sanırım ama yine de 2023 modellerinin soğutması daha iyi. Ekranı iyileştirip soğutmada geriye gitmişler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
tekrardan sağolasın hocam umarım en güzeli senin olur :)

Açıklamaya %100sRGB yazmışlar yanlışmış sanırım ama yine de 2023 modellerinin soğutması daha iyi. Ekranı iyileştirip soğutmada geriye gitmişler.
konuyu açarken attığımı almadım hocam o eski kasaymış arkadaşlar sağolsun bilgilendirdiler. bunu aldım:

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
hayırlı olsun hocam bende 3 4 ay önce bunun 8gb ramli modelini almıştım.Aklınızda soru varsa cevaplayabilirim isterseniz.
çok sağolun hocam. arkadaş sağolsun yardımcı oldu. sizde varsa belki battery drain hakkında tecrübelerinizi yazabilirsiniz :)

Emurah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emrah küçükaydın

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
çok sağolun hocam. arkadaş sağolsun yardımcı oldu. sizde varsa belki battery drain hakkında tecrübelerinizi yazabilirsiniz :)
Hocam bende battery drain ağır oyunlar oynayınca oluyor ama çok umursamıyorum ben çünkü 1saatte yüzde 5 felan düşüyor en fazla ki o da bence tolare edilebilir bir miktar bence 100de 100den tüm şarjı bitirmeye çalışsanız o ağır oyunu 20 saat aralıksız oynamanız lazım demek ki bu da imkansız o yüzden bence çokta dert etme.

Top Bottom