Neler Yeni

🔥İndirim Alo ve Ariel marka toz deterjanlarda 50% para iadesi Amazon.com.tr

BARIS31

80+
"Konuyla alakasız mesaj / spam" diye bir rapor seçeneği bile var oysa ki ama işlem yapmıyorlar. Niyet neyse açıkça söylensin ona göre davranalım cidden.
Evet ve bazen sinirlenip ters bir şey söylediğimde anında ceza alıyorum saçma bir durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bunu aylar öncesinden yaptım 300e 100 iadesi vardı hala para gelecek kampanya sınıra ulaştı deyip çekiliyorlar genelde :D Umarım faydalanabilirsiniz
Ben almıştım ücretini fişinin onaylanması yeterli. Para eninde sonunda gelir.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,719
İsim
Yavuz
Yerli markalara yönelmeniz daha iyi olur adı üstünde indirim aslında hiç indirim söz konusu değil bugün 9kg bingo 280₺ ye aldım.

A_TURAN_A

80+ Bronze
2 tane aldım

Bu sürekli milleti galeyana getirmek için her şeye burnunu sokup boykot yazanları tahmimi olarak ne zaman banlayacaksınız ? Moderasyon ekibinin bir tarafı varsa ve adil davranmıyorsa söyleyin ona göre vedalaşalım
Kişi hakaret etmediği sürece istediği şekilde fikrini belirtebilir , ban sebebi değil ki bu. İsraile destek için alıyorum da diyebilir , gazzeye destek için almıyorum da diyebilir kişinin kendi görüşü .

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Doğukan
Kişi hakaret etmediği sürece istediği şekilde fikrini belirtebilir , ban sebebi değil ki bu. İsraile destek için alıyorum da diyebilir , gazzeye destek için almıyorum da diyebilir kişinin kendi görüşü .
kişi kendi ben almıyorum almak istemiyorum demiyor almayın çocukları düşünün tarzı manipülasyonlara kalkışıyor dediğin şeyle alakası yok

BARIS31

80+
İsrail'e destek 3 tane aldım diyip banlanan adam gördüm burada

Bu görüş belirtmekten çıktı artık millet kendi bildiğini dayatmaya başladı. Görüşünü kendi içinde kapalı bir şekilde yaşasın ve uygulasın. Bara gidip niye bira içiyorsunuz demek gibi bir şey bu yapılan şey. Etik değil.

A_TURAN_A

80+ Bronze

Bu görüş belirtmekten çıktı artık millet kendi bildiğini dayatmaya başladı. Görüşünü kendi içinde kapalı bir şekilde yaşasın ve uygulasın. Bara gidip niye bira içiyorsunuz demek gibi bir şey bu yapılan şey. Etik değil.
Sürekli bu boykot tartışması oluyor , hiç israile destek için 3 tane aldım diye yazana ban atıldığını görmedim . Bu konuda da boykot var diye aldım yazan var ona da atılmamış mesela. Ama dediğin gibi bunu yazan ve hakaret etmediği halde ban atılmış biri varsa o kişiye haksız yere ban atılmış demektir . Kişi hakaret etmeden istediği şekilde düşüncesini belirtebilir.

A_TURAN_A

80+ Bronze

Haklısın bence de etik değil , 3 kuruş para için bunları yapıyorsunuz diye yargılar şekilde konuşmuş . Ama başka birinin boykot var diye inadına alıyorum, israile destek için alıyorum diye kışkırtıcı bir şekilde yazması da etik değil. Ban atılacaksa iki tarafa da atılacak ya da ban atılmayıp fikir belirtme olarak düşünülecekse iki tarafa da atılmayacak

BARIS31

80+
Sürekli bu boykot tartışması oluyor , hiç israile destek için 3 tane aldım diye yazana ban atıldığını görmedim . Bu konuda da boykot var diye aldım yazan var ona da atılmamış mesela. Ama dediğin gibi bunu yazan ve hakaret etmediği halde ban atılmış biri varsa o kişiye haksız yere ban atılmış demektir . Kişi hakaret etmeden istediği şekilde düşüncesini belirtebilir.
Buraya yazamayacağım bir durum yaşadım cidden mevzu dediğim gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
RUZtayler1771
Boykotun en baş hedef siyonist şirketleridir P&G ve ürünleri.

Şunlardan ürün alırken Gazze de parçalanan çocukları azıcık düşünün. Üç kuruş indirime tav olmayın!
konu dışında çıkmak haddim değildirde araplar sana ne kazandırdı ?

BARIS31

80+
Haklısın bence de etik değil , 3 kuruş para için bunları yapıyorsunuz diye yargılar şekilde konuşmuş . Ama başka birinin boykot var diye inadına alıyorum, israile destek için alıyorum diye kışkırtıcı bir şekilde yazması da etik değil. Ban atılacaksa iki tarafa da atılacak ya da ban atılmayıp fikir belirtme olarak düşünülecekse iki tarafa da atılmayacak
hakaret konusunda haklısın da mesela ben çıkıp profil fotoğrafını skt**im yazsam ban yer miyim acaba sonuçta şahısa hakaret yok terör liderine hakaret var

BARIS31

80+
Ban yersin forumda direkt hakaret etmek yasak
valla profil fotoğrafıma israil filigranlı erdoğanı koymuştum benden habersiz çat diye forum ekibi kaldırdı fotoğrafı ama görüldüğü gibi o hamas liderinin fotosunu kaldırmamışlar. Belli başlı katı kuralları olsa ve düzgün uygulansa harfi harfine uyacağım da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,466
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom