Neler Yeni

ALT TAB ATINCA EKRANDA KARINCALANMA SORUNU

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan Tutal
Merhaba. Ekran kartı aldığımdan beri cs girerken yada alt tab atınca ekran bi anda aşağıdaki görseldeki gibi oluyor ve kabloyu çıkar tak yapınca düzeliyor. Ama oyuna çık gir yapınca aynı sorunla tekrar karşılaşıyorum.
Acaba ekran kartından dolayımı oluyor yoksa kablodan mı anlamadın. Eskiden apu işlemci kullanıyordum ekran akrtım yoktu vgayı direk hdmi dönüştürücü ile anakarta bağlıyordum ozm böyle bir sorun olmuyordu sebebi ne olabilir acaba.

,.jpg

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Yiğit Karakuzu
Hocam direkt olarak GPU'da olabilir diye düşünüyorum bizim buradan sorunun tam olarak ne olduğunu anlamamız zor gibi sanki.

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan Tutal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam direkt olarak GPU'da olabilir diye düşünüyorum bizim buradan sorunun tam olarak ne olduğunu anlamamız zor gibi sanki.
hocam ama sadece cs olması garip değilmi yani ekran akrtında olsa diğer oyunlarda da aynı sorun olamzmıydı

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Yiğit Karakuzu
hocam ama sadece cs olması garip değilmi yani ekran akrtında olsa diğer oyunlarda da aynı sorun olamzmıydı
Diğer oyunlarda olmuyor yani. Bende de CS'de alt tab atınca bazen pc donuyordu ve sadece fişi sökü takınca düzeliyordu. CS'yi 1440x1080 kullanıyorsanız hocam ondan da kaynaklanabiliyor olabilir diyeceğim ama ekranda öyle bir görüntü çıkması garip.

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan Tutal
Diğer oyunlarda olmuyor yani. Bende de CS'de alt tab atınca bazen pc donuyordu ve sadece fişi sökü takınca düzeliyordu. CS'yi 1440x1080 kullanıyorsanız hocam ondan da kaynaklanabiliyor olabilir diyeceğim ama ekranda öyle bir görüntü çıkması garip.
evet sadece cs de oluyor. çözünürlüğüm 1080x1080 oynuyorum

TheFaLcoN

80+ Bronze
Şuan hdmi kablo ile mi kullanıyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun görüntü ayarlarından tam ekran pencereli modda denediniz mi bir de öyle deneyin hatta oyunu pencere moduna alın bir kaç el atın sonra alttab deneyin aynı sorunu verecek mi

R1xy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan Tutal
Şuan hdmi kablo ile mi kullanıyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun görüntü ayarlarından tam ekran pencereli modda denediniz mi bir de öyle deneyin hatta oyunu pencere moduna alın bir kaç el atın sonra alttab deneyin aynı sorunu verecek mi
normalde vga kullanıyorum ama ekran kartında vga girişi olmadığı için dönüştürücü ile kullanıyorum

cs de tam ekran pencereliyr alınca sens değişiyor o yüzden ne yazıkki alamıyorum sens ayarlarını eskisi tutturmak zor oluyor sonrasında
yani benim için bi seçenek değil ne yazıkki o
başka deneyebileceğim bir öneriniz varmıdır

Top Bottom