- Reaksiyon skoru
- 9,836
Hocam o oto klavyeden yaolmadı hocam madur değil mağdur diye yazılır
Hocam o oto klavyeden yaolmadı hocam madur değil mağdur diye yazılır
Biraz mı?Hocam bnim Türkçe notum 80 ing 81 ing bn Max i am turkish bu kadar
Kısaca Türkçeyi biraz yakiyorm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru oldumu ?
Hocam ya aklıma sırf yazım hatasından yazarliktan(yazma ve yazarlık becerileri), 45 aldığım aklıma gelip duruyorBiraz mı?![]()
ingilizcem gayet iyi seviyelerde ama geçen sene sınavdan 41 almıştım ne zaman ne olacağı belli olmuyorHocam ya aklıma sırf yazım hatasından yazarliktan(yazma ve yazarlık becerileri), 45 aldığım aklıma gelip duruyor
AMD serisi mükemmeldir ön yargı boşunadur tahmin edeyim amd ekran kartın var
Olur öyle şeyler. Benimde sözelim kötü. En zorlandığım ders türkçeydi eskiden.Hocam ya aklıma sırf yazım hatasından yazarliktan(yazma ve yazarlık becerileri), 45 aldığım aklıma gelip duruyor
Hocam hiç bir şey mükemmel değildir herşeyin bir hatası bir kusuru vardırAMD serisi mükemmeldir ön yargı boşuna
iş amd olunca bir taraflarından bal damlaması gerekli şans konusundaHocam siz rx6500xt mağduruydunuz sanırım çok ön yargılı olmayın ya teknoloji şans işi
TABİ EFENDİM yaşadığımı bi ben bilirim birde allah az çekmedim amd karttan daha bedavadan biraz pahalı olsa bulaşmamAMD serisi mükemmeldir ön yargı boşuna
Hocam sorunu çözebildiniz mi bende knight onlinede alt tab yapınca donma oluyorSadece 1 oyun değil Knight online ve valorant'da oluyor