GermiyanWithPlan Cezalı 80+ Silver Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2,409 Reaksiyon skoru 1,054 22 Şubat 2026 #1 ESP32-S3 Mini Wifi ve Bluetooth Geliştirme Kartı www.altanelektronik.net Arkadaşlar okul ödevim için bunu almam lazım,başka wifi+bluetooth lu başka geliştirme kartı piyasada,güvenilir mi bu site
ESP32-S3 Mini Wifi ve Bluetooth Geliştirme Kartı www.altanelektronik.net Arkadaşlar okul ödevim için bunu almam lazım,başka wifi+bluetooth lu başka geliştirme kartı piyasada,güvenilir mi bu site
T thegreendawg 80+ Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 356 Reaksiyon skoru 89 31 Mart 2026 #2 bu attigin site guvenilirmi bilmiyorum ben buradan aliyorum zaten daha ucuzmus: ESP32-S3 WiFi Bluetooth Board Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® ESP32-S3 WiFi Bluetooth Board ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile ESP Board kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz. www.direnc.net sorun yasamadim suana kadar
bu attigin site guvenilirmi bilmiyorum ben buradan aliyorum zaten daha ucuzmus: ESP32-S3 WiFi Bluetooth Board Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® ESP32-S3 WiFi Bluetooth Board ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile ESP Board kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz. www.direnc.net sorun yasamadim suana kadar