Altcoin Almalımıyım ?

Reaksiyon skoru
80
Merhaba, kripto borsasında yeniyim sadece merak ettiğimden giriyorum. Belki de az çok kâr getirir diye. Gözümden çıkardığım 500 tl var. Binance üzerinden stop limit kullanarak alım satım yapmayı düişünüyorum. En azından çok zarar etmeden çıkadabilirim. Aklımda, Chz, rvn, doge ve chainlink var şuanda. Vereceğiniz hiçbir tavsiyeyi yatırım tavsiyesi olarak değil, analiz olarak alacağım. Şu anda yatırmaya uygun veya değil, ya da şu coin yerine şu olabilir gibisinden. Yardım ederseniz mutlu olurum.

Merhaba, kripto borsasında yeniyim sadece merak ettiğimden giriyorum. Belki de az çok kâr getirir diye. Gözümden çıkardığım 500 TL var. Binance üzerinden stop limit kullanarak alım satım yapmayı düişünüyorum. En azından çok zarar etmeden çıkadabilirim. Aklımda, Chz, rvn, doge ve chainlink var şuanda. Vereceğiniz hiçbir tavsiyeyi yatırım tavsiyesi olarak değil, analiz olarak alacağım. Şu anda yatırmaya uygun veya değil, ya da şu coin yerine şu olabilir gibisinden. Yardım ederseniz mutlu olurum.
7 gün önce falan eth 2.5K falandı şu anda 3.3K

Aga doge alma
Cidden shitcoin yani ha patladı ha patlayacak

Diğerleri için de ben kendi sepetimi paylaşırım ama çoğu ya 2 3 x yapacak yada %100 değer kaybedecek coinler
Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak almayın ben de 10 dolar kadar zarardayım ama projeleri sağlam olan coinler

saydığın coinler güzel fiyatlanma yapmış coinler ileri de gidebilir aşağı da düşebilir bilemeyiz ama bu tarz bir soru yanlış bence. Sana en büyük önerim ders videoları izle analiz videoları ve kendin al sat yap ben tavsiyeye göre çok alım satım yaptım ama hiç bir şekilde sağlam kar edemedim hatta zararım daha çok oldu ama kendim öğrenip almaya başladığımda işler değişti 3x 8x yapan coinleri sadece kendi araştırmam ve analizlerimle bulup girdim.

Rvn
Ont
Chr
Celo
Xvg
Zec
Sxp

Benim sepetim böyle kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Kaybettiğinde üzüleceğin paraları atma sakın

Aga doge alma
Cidden shitcoin yani ha patladı ha patlayacak

Diğerleri için de ben kendi sepetimi paylaşırım ama çoğu ya 2 3 x yapacak yada %100 değer kaybedecek coinler
Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak almayın ben de 10 dolar kadar zarardayım ama projeleri sağlam olan coinler
DOGE'den mi zarardasın?

DOGE'den mi zarardasın?
Asla canım ben doge hiç almadım kumardan farksız benim gözümde
Bir tık tepeden aldığım için 50 tl civarı zarar ettim ama bugün toparladı gibi 1 ay önce almıştım neredeyse amorti durumda şu an
Bir de chr üzdü bir tık

bnb yıl sonuna kadar 1 k dolar

eth yıl sonu 10 k dolar
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !'!!!!

Doge çok güzel kar ettirebilirsin fakat çok da güzel zarar ettirebilir analiz manaliz dinlemiyo coin kafan eserse alabilirsin, al sat yaparak dogeden çok güzel kar edilebiliyor.

Rvn
Ont
Chr
Celo
Xvg
Zec
Sxp

Benim sepetim böyle kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Kaybettiğinde üzüleceğin paraları atma sakın
Eth-18
Bnb-18
Link-5
Xlm-3
Chz-3
Xrp-5
Ltc-6
Rvn-2

60 doları bu şekilde dağıttım. Dogeye hiç bulaşmak istemiyorum. Biraz araştırınca neyin ne olduğunu az çok anlıyo insan. Bi yorum yapma şansınız var mı ? Bu yorumum da ytd bu arada.

Eth-18
Bnb-18
Link-5
Xlm-3
Chz-3
Xrp-5
Ltc-6
Rvn-2

60 doları bu şekilde dağıttım. Dogeye hiç bulaşmak istemiyorum. Biraz araştırınca neyin ne olduğunu az çok anlıyo insan. Bi yorum yapma şansınız var mı ? Bu yorumum da ytd bu arada.
Hocam size balığı vermeyeyim balık tutmayı öğretenleri göstereyim olur mu?
https://mobile.twitter.com/TobbyKitty boş boş şeyler paylaşmıyor tamamen karşıdakini eğitici vs şeyler paylaşıyor kendisini takip ediyorum çok bilgilendirdi beni
https://mobile.twitter.com/KriptoFati bu da fena değil piyasayı iyi okuyor
YouTube’da coin mühendisi var izleyebilirsin
Ama bazı aldığın coinler on x yirmi x yapmış coinler o yüzden riskli yatırımlar
Sana dediğim yerlere bakabilirsin

Geri