🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.749,00 TL- Oldu ONS - 4138,49 -🔥🔥🔥🔥

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,149
Merhaba uzun bir ara geçmeden güncelleme yapmak istedim altını tepeden bozup kriptoya geçen arkadaşlar için üzgünüm araba içerisinde intihar sayısı artmış durumda. Dediğim gibi 2025-2026 seneslerinde yatırımcı değil sistem kazanacak büyük bir manüplasyon içerisindeyiz evet savaş alametimi bilmem ama bu direkmen hırsızlık alameti bekliyoruz ve izliyoruz mevcut durumumu koruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
xauuu.webp

Merhaba uzun bir ara geçmeden güncelleme yapmak istedim altını tepeden bozup kriptoya geçen arkadaşlar için üzgünüm araba içerisinde intihar sayısı artmış durumda. Dediğim gibi 2025-2026 seneslerinde yatırımcı değil sistem kazanacak büyük bir manüplasyon içerisindeyiz evet savaş alametimi bilmem ama bu direkmen hırsızlık alameti bekliyoruz ve izliyoruz mevcut durumumu koruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.Alıntıyı görüntüle
5.100 TL den bozdurduk aradan bir ay geçmedi 5.750 oldu Allah sonumuzu hayır etsin...

Altın 4700 civarındayken araba bakmaya başladım, 5700 oldu hâlâ araba bakıyorum. Temiz araba bulayım derken ben yavaş değilim altın çok hızlı artıyor. Durum vahim.

bankada daha ucuz, fiziki pahalı. Bakalım neler olacak

Altının yapacağı en fazla konsalide olur ki şuan öyle bir durumda gözükmüyor. yani düşüşe geçmez her türlü kazandırır uzun vadede.

altın alın bence bu düsmez aksine hızlı yükselir. 1 ay sonra bu paralara neden almadım diye pisman olmayın.

Hayır, bankada komisyon kesiyor ve makası fazla Türkiye fırsatçılar çetesiyle dolu olduğu için işçiliği kendi kafasına göre belirliyor grama bile çok fazla işçilik yüklediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altının yapacağı en fazla konsalide olur ki şuan öyle bir durumda gözükmüyor. yani düşüşe geçmez her türlü kazandırır uzun vadede.
Düşüşü herkes alım olarak değerlendirecek bence ekleme yapılacaktır illaki.

Birde M.ŞİMŞEK ne olur ne olmaz vergiyi yükseltirse sistemde olan altınlara vergi ödenir diye herkes fiziki alıyor kimse kendini riske atmaz ileride bende yükseleceğini ya da ek vergi geleceğini düşünüyorum.

5.100 TL den bozdurduk aradan bir ay geçmedi 5.750 oldu Allah sonumuzu hayır etsin...
çoğu kişi 5100-5250 bandında bozdurdu ve kriptoya geçti orada vurgun yediler altın bence nakit ihtiyacı olmadığı taktirde bozulmamalı ytd.

Son düzenleme:
altın alsak daha çıkarmı ki sonra düşüp zarar etmiyelim

Arkadaşlar altın enflasyon farkından sonra net kâr yapar mı biliyorum biraz klişe soru ama

altın alsak daha çıkarmı ki sonra düşüp zarar etmiyelim
Burada kesinlikle yatırım tavsiyesi vermiyoruz kendi yorumlarımızı ekliyoruz bizim yorumumuz sizin mali durumunuzu etkilememeli .

Arkadaşlar altın enflasyon farkından sonra net kâr yapar mı biliyorum biraz klişe soru ama
Altın uzun süre boyunca kazandırdı kimse kaybetmedi ama söz konusu D.TRUMP olunca her şey değişebilir.

Burada kesinlikle yatırım tavsiyesi vermiyoruz kendi yorumlarımızı ekliyoruz bizim yorumumuz sizin mali durumunuzu etkilememeli .

Altın uzun süre boyunca kazandırdı kimse kaybetmedi ama söz konusu D.TRUMP olunca her şey değişebilir.
yok zaten cebimde 200 tl var alıcağımdan değil

Geri