🔥İndirim Altınyıldız 1000/300₺ Kupon ( 2 Sweat 700₺)

adamlar t-shirtün bile yarısını naylondan yapmış hocam, sweatlerde %100 pamuk bulmak daha zordur, bulsanda ya çok pahalıdır ya da çok incedir tahminimce, konu sahibi LCW, Defactoyu yermiş ama orda bulmak daha kolaydır :D
Sen LCW nin 1 ayda çeken rengi atan ürünlerini mi savunuyorsun anlamadım?

Sen LCW nin 1 ayda çeken rengi atan ürünlerini mi savunuyorsun anlamadım?
poşet giymekten iyidir, hammaddesi pamuksa çeker, ha yok ben poşet giymek istiyorum diyorsan sen bilirsin. Ben marka savunmuyorum, sadece kafamda altınyıldızın defactodan iyi olduğunu düşünmemi sağlayacak kulaktan dolma kalıplar yok. Markaya değil ürüne bakarım anlayacağın, yediğin içtiğin giydiğin şeylerin içinde ne olduğu ve bizler için nelerin iyi veya kötü sonuçlar doğurabileceğini öğrenmek sana fayda sağlar. Şimdi anladın mı yeğen?

poşet giymekten iyidir, hammaddesi pamuksa çeker, ha yok ben poşet giymek istiyorum diyorsan sen bilirsin. Ben marka savunmuyorum, sadece kafamda altınyıldızın defactodan iyi olduğunu düşünmemi sağlayacak kulaktan dolma kalıplar yok. Markaya değil ürüne bakarım anlayacağın, yediğin içtiğin giydiğin şeylerin içinde ne olduğu ve bizler için nelerin iyi veya kötü sonuçlar doğurabileceğini öğrenmek sana fayda sağlar. Şimdi anladın mı yeğen?
Bende markaya bakmıyorum (lcw de aldığım ürünler genelde sorunlu olduğu için bu şekilde bir tabir kullandım) fakat son zamanlarda lcw veya defactoya uğradın mı pamuk olmayan bir sweat dahi 700₺.

Bende markaya bakmıyorum (lcw de aldığım ürünler genelde sorunlu olduğu için bu şekilde bir tabir kullandım) fakat son zamanlarda lcw veya defactoya uğradın mı pamuk olmayan bir sweat dahi 700₺.
hocam sweat ürünleri %100 polyster be pamuk karışım bile değil, hani üst üste tshirt üstü falan giymek için mantıklı ama diğer türlü ne sıcak tutması gereken yerde tutmaz terletmemesi gereken yerde saçma şekilde yakarak terletir mevzu o. n11 de jack jones mağazında geçen güzel ürünler vardı 600 700lere takip edin arkadaş kötü bir şey demiyor lcw defactoda olsa içerik iyi olursa fiyat öyle düşükse iyi üründür diyor o kadar.

hocam sweat ürünleri %100 polyster be pamuk karışım bile değil, hani üst üste tshirt üstü falan giymek için mantıklı ama diğer türlü ne sıcak tutması gereken yerde tutmaz terletmemesi gereken yerde saçma şekilde yakarak terletir mevzu o. n11 de jack jones mağazında geçen güzel ürünler vardı 600 700lere takip edin arkadaş kötü bir şey demiyor lcw defactoda olsa içerik iyi olursa fiyat öyle düşükse iyi üründür diyor o kadar.
Ben kötü bişey demiyorum hocam zaten fiyatına göre ürün kıyaslaması yapıyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kötü bişey demiyorum hocam zaten fiyatına göre ürün kıyaslaması yapıyorum .
Ben lcw de olsun defactoda olsun bu fiyata polyester dahi olsa ürün bulamıyorum artık o kadar pahalandıki. Ha bulsam bile dediğim mevzuya geliyor iki gün sonra renk atması ıvır zıvır.

N11 den aynısını tanesi 300 e almıştım orda daha avantajliydi şuan kargoda
300e nasıl geldi ?
470 görünüyor ordada tanesi 1000tl gecip 300 kullanılır ama uyguna göremedim

buda bana ders olsun hic biyere bakmadan hurra indirim görüp aldık lazım olmasada.
1763556791138.webp

780-78tl parolapara ile 700e geldi genede uygun ama işte ...

defactodan giyinin %99 %100 pamuk sweatler ındırımlerde 350 lıra falan oluyor. Bunlarınkı naylon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,780
Üyeler
184,836
Son üye
yemliha Tarhan
Geri