Neler Yeni

altyapı olmadan internet kullanmak süperbox

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
sizce süperbox parasını hak eder mi? çünkü oturduğum yerde internet altyapısı yok en hızlı hangi firma altyapı hizmeti sağlar yoksa onu beklemek yerine süperbox kullanmak dahamı mantıklı

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
ediyor net. süperbox en matnıklısı eğer hızlı net istiyorsan

ventioNN

80+ Platinum
parasını haketmiyor.kullanan çoğu insan mecburiyetten alıyor altyapı olmadığı için altyapın olsa 50tl lik paket superbox'ta 200tl.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
sizce süperbox parasını hak eder mi? çünkü oturduğum yerde internet altyapısı yok en hızlı hangi firma altyapı hizmeti sağlar yoksa onu beklemek yerine süperbox kullanmak dahamı mantıklı
evet gayet parasını hakediyor

ÖmerF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ömer Faruk
Haketmiyor çok yüksek hız vermiyorlar 130tl ye. altyapı olsa çok daha yüksek hız alabilirsin ama altyapın yoksa alabilirsin

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapıyı en hızlı hangi firma yapar

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
Superbox'lar mobil altyapı yani telefonların kullandığı altyapıyı kullanır. Evde mobil internetin çekmiyorsa ve ya yavaşsa bekleyebilirsin ama mobil internetin hızlıysa alınabilir. :D

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
Superbox'lar mobil altyapı yani telefonların kullandığı altyapıyı kullanır. Evde mobil internetin çekmiyorsa ve ya yavaşsa bekleyebilirsin ama mobil internetin hızlıysa alınabilir. :D
mobil internetim Turkcell 4.5 g çekiyor o zaman iyidir

duna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tuna Erkan
superbox almadan mutlaka kulanılacak operatör ile testler yapılmalı. masela turkcell'den alacaksın diyelim. turkcell bağlı telefonunla evde modemi koyacağın yerde hız testleri yaparak bir fikir elde edebilirsin. misal benim ev baz istasyonuna yakın ve şansıma çok yoğun bir baz istasyonu değil. ortalama 40*50 çıkıyor hız. superbox ile 1 akşam denedim. aynı evde 10 mbit sabit almayı başardım. (paket 10mbit sınırsız paketi). hız sabit oluyor. oyun ve netflix ile video denemeleri yaptım. sıkıntısız kullandım. ama kısıtlı bir deneyim

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
superbox almadan mutlaka kulanılacak operatör ile testler yapılmalı. masela turkcell'den alacaksın diyelim. turkcell bağlı telefonunla evde modemi koyacağın yerde hız testleri yaparak bir fikir elde edebilirsin. misal benim ev baz istasyonuna yakın ve şansıma çok yoğun bir baz istasyonu değil. ortalama 40*50 çıkıyor hız. superbox ile 1 akşam denedim. aynı evde 10 mbit sabit almayı başardım. (paket 10mbit sınırsız paketi). hız sabit oluyor. oyun ve netflix ile video denemeleri yaptım. sıkıntısız kullandım. ama kısıtlı bir deneyim

Çok haklısın bencede. SpeedTest'i telefonunuza indirin mobil veriyi açıp wifi'ı kapatın bu şekilde test yapın. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: duna
Top Bottom