evet gayet parasını hakediyorsizce süperbox parasını hak eder mi? çünkü oturduğum yerde internet altyapısı yok en hızlı hangi firma altyapı hizmeti sağlar yoksa onu beklemek yerine süperbox kullanmak dahamı mantıklı
onun hakkında bir bilgim yok müşteri h. ara derimpeki modem için ayrı ücret ödeyecekmiyim yoksa her ay sadece 129 tlmi
mobil internetim Turkcell 4.5 g çekiyor o zaman iyidirSuperbox'lar mobil altyapı yani telefonların kullandığı altyapıyı kullanır. Evde mobil internetin çekmiyorsa ve ya yavaşsa bekleyebilirsin ama mobil internetin hızlıysa alınabilir.![]()
Bence hak edersizce süperbox parasını hak eder mi? çünkü oturduğum yerde internet altyapısı yok en hızlı hangi firma altyapı hizmeti sağlar yoksa onu beklemek yerine süperbox kullanmak dahamı mantıklı
superbox almadan mutlaka kulanılacak operatör ile testler yapılmalı. masela turkcell'den alacaksın diyelim. turkcell bağlı telefonunla evde modemi koyacağın yerde hız testleri yaparak bir fikir elde edebilirsin. misal benim ev baz istasyonuna yakın ve şansıma çok yoğun bir baz istasyonu değil. ortalama 40*50 çıkıyor hız. superbox ile 1 akşam denedim. aynı evde 10 mbit sabit almayı başardım. (paket 10mbit sınırsız paketi). hız sabit oluyor. oyun ve netflix ile video denemeleri yaptım. sıkıntısız kullandım. ama kısıtlı bir deneyim