Neler Yeni

Altyapı olmayan bina

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
merhaba biz başka yere taşındık ve burada altyapı yok. Ama çevremde çok fazla internet var ve bunu görebiliyorum. Türk telekomu aradık ve aboneliğimizi altyapı gelene kadar durdurduk. Alt yapı 180 gün içinde gelecektir dediler. Adres taşdığımızı göstermek için mail atmamızı istediler 15 gün içerisinde. Ve bende istedikleri bilgileri 2 gün geçtikten sonra attım. Şimdi bu altyapı için yapmam gereken bişey var mı? Birde bilgisayarı usb kablosu ile telefondan wifi paylaştım. Ben vodafone redli tarifemde netflix sınırsız bilgisayar üzerinde kullandığımda internetimden mi yer yoksa sınırsız netflix mi?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,864
İsim
Orkun
merhaba biz başka yere taşındık ve burada altyapı yok. Ama çevremde çok fazla internet var ve bunu görebiliyorum. Türk telekomu aradık ve aboneliğimizi altyapı gelene kadar durdurduk. Alt yapı 180 gün içinde gelecektir dediler. Adres taşdığımızı göstermek için mail atmamızı istediler 15 gün içerisinde. Ve bende istedikleri bilgileri 2 gün geçtikten sonra attım. Şimdi bu altyapı için yapmam gereken bişey var mı? Birde bilgisayarı usb kablosu ile telefondan wifi paylaştım. Ben vodafone redli tarifemde netflix sınırsız bilgisayar üzerinde kullandığımda internetimden mi yer yoksa sınırsız netflix mi?
İnternetinden yer. Ama denemesi bedava, bir film aç kaç gb var bak pakedine, 10dk izle tekrar kontrol et.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Telefon ve bilgisayar'ın netflix giriş portları farklıdır genelde, mobil porta bantgenişliği sayacı tanımlamazlar, bilgisayardan takır takır emer gbleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,298
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom