Yardım Altyapı olmayan yere alınabilecek internet nedir

Dwayne

80+ Silver
Reaksiyon skoru
566
8 9 yıldır türk telekom var bi cacaıga yaradıkları yok 0.5 download 0.1 upload anca verebiliyo bundan neye geçsem iyi geleceği için size sorucam hat yok burda arızalı sürekli kesinti var adsl hatmış zaten telefon kablosu uydu interneti baglatmayı düşündüm sosyal medyaya bile girmeyecek kadar kötü bir internet en azından girebilsin birkaç kişi girince sorun cıkartmasın ne baglatabilirim uydu internetlerinin arasında en iyisi hangisi fiyatı uygun olsun zaten verecekeleri hız belli

Merhaba, Aratwifi var, yaklaşık 1 senedir kullanıyoruz. Çoğu işimizi görüyor ama tabi ping ve paket kaybı fazla, online rekabetçi oyunlarda sıkıntı yaşatıyor.

8 9 yıldır türk telekom var bi cacaıga yaradıkları yok 0.5 download 0.1 upload anca verebiliyo bundan neye geçsem iyi geleceği için size sorucam hat yok burda arızalı sürekli kesinti var adsl hatmış zaten telefon kablosu uydu interneti baglatmayı düşündüm sosyal medyaya bile girmeyecek kadar kötü bir internet en azından girebilsin birkaç kişi girince sorun cıkartmasın ne baglatabilirim uydu internetlerinin arasında en iyisi hangisi fiyatı uygun olsun zaten verecekeleri hız belli
Fiber box mu ne oluyor, hat takılıyor gayet hızlı

Merhaba, Aratwifi var, yaklaşık 1 senedir kullanıyoruz. Çoğu işimizi görüyor ama tabi ping ve paket kaybı fazla, online rekabetçi oyunlarda sıkıntı yaşatıyor.
pingin kralı bende zaten ne versen bundan iyidir

para sıkıntın yoksa superbox alabilirsin. Veya yaşadığın yere göre kablosuz internet sağlayan sağlayıcılar elbet vardır. Arkadaşın bahsettiği paket kaybı sorunu da kablosuz internet veren tüm hepsinde var.(Suberbox'da olmayabilir.)

Fiber box mu ne oluyor, hat takılıyor gayet hızlı
neyin bu internet hangi firmanın fiyatları falan nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para sıkıntın yoksa superbox alabilirsin. Veya yaşadığın yere göre kablosuz internet sağlayan sağlayıcılar elbet vardır. Arkadaşın bahsettiği paket kaybı sorunu da kablosuz internet veren tüm hepsinde var.(Suberbox'da olmayabilir.)
kimin interneti bu hangi firmanın

neyin bu internet hangi firmanın fiyatları falan nasıl

kimin interneti bu hangi firmanın
Superbox turkcell e ait
Fişe tak çalıştır şeklinde bir sistem

Sınırsız paketi de var kotalısı da var fakat sınırsız paketi çok pahalı. Modem veriyorlar kendi içerisinde sim kartı olan. Bulunduğun bölgede mobil veri iyi çekiyorsa internet de iyi çeker hocam.

eskiden vardı sınırsızı ama şuan var mı bilmiyorum, biraz araştırın.

Sınırsız paketi kaldırmışlar şimdi kontrol ettim. 200gb 1000tl diyor. Akıl işi değil gerçekten.

Ama kotalı bir sistem ve pahalı bir sisten
Ben yerel bir sağlayıcı olan sibanet kullanıyorum
Uydu İnterneti ile bağlıyım 24 download 12 upload alıyorum
Ortalama 60-80 pingim var

Değil
kotalıysa olmaz

Sınırsız paketi kaldırmışlar şimdi kontrol ettim. 200gb 1000tl diyor. Akıl işi değil gerçekten.
ozmn boşver türkcell e güven olmaz zaten başka varmı efsanevi hızlı olmasına gerek yok 2 kişi girince internet kapanmasın yeter

Geri