Neler Yeni

altyapı sorunları ve firmaların birbirine tutmayan iddiaları

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
teşekkürler bikaç güne değiştirmiş olurum umarım sonrasında arıza çözülmüş olur
ankastreyi senin açmanı istemezler teknik ekip bakar o işlere türktelekom arıza kaydı açman lazım milenicom olunca gelirler mi bilmem. kablo değiştirmek ankastreye kadar onların sorumluluğunda ekip kablo değişimizle ilgilenecekse 100tl verebileceğini söyle hat zayıflatmasının kötü olduğunu belirt ne diyorlarsa ona göre yap

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Bina tesisatına bakmıyorlar diye biliyorum ama bakacaklarını söyledilerse işin ehline bırak bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
Bina tesisatına bakmıyorlar diye biliyorum ama bakacaklarını söyledilerse işin ehline bırak bence
çok saçma bir sistemleri var sosyal medya üzerinden ulaştığımda bana bakıyoruz dediler ancak aradıklarında bakmıyoruz dediler cat6 kablo oldukça pahalı ve öyle bir binada oturuyorum ki 20tl aidat ödemiyorlar ben bunları ikna edip hiç bir şekilde kablo döşettiremem sadece kendi daireme kablo çekmeyi düşünüyorum ama bu en az 2 kat daha fazla kablo harcamama neden olacak ve binanın dış tarafından çekme şansım yok içerden de açık çekme şansım yok binanın dışında birileri çalar içerde de çocukları koparır yaratıcı bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
çok saçma bir sistemleri var sosyal medya üzerinden ulaştığımda bana bakıyoruz dediler ancak aradıklarında bakmıyoruz dediler cat6 kablo oldukça pahalı ve öyle bir binada oturuyorum ki 20tl aidat ödemiyorlar ben bunları ikna edip hiç bir şekilde kablo döşettiremem sadece kendi daireme kablo çekmeyi düşünüyorum ama bu en az 2 kat daha fazla kablo harcamama neden olacak ve binanın dış tarafından çekme şansım yok içerden de açık çekme şansım yok binanın dışında birileri çalar içerde de çocukları koparır yaratıcı bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz
Çok sıkıntı bir durum kutudan kendi evine giden kısmı kırdırıp kablo çektirebilirsin tüm binayı ikna etmene gerek yok ama sana pahalıya patlar gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
Çok sıkıntı bir durum kutudan kendi evine giden kısmı kırdırıp kablo çektirebilirsin tüm binayı ikna etmene gerek yok ama sana pahalıya patlar gibi
bina boşluğuna kadar açıktan çekip sonrasında eve çekmeyi düşünüyorum ama yine de oldukça pahalıya gelecek gibi

Top Bottom